Office Depot - Om oss

Din partner som löser allt för kontorsmiljön och lite till.
För ett mer hållbart arbetsliv.

Office Depot i korthet

Office Depot som varumärke grundades 1986 i USA och idag är Office Depot Svenska AB en av de största svenska aktörerna i branschen.

År 2011 förvärvade vi den anrika svenska kontorsgrossisten Svanströms och verksamheterna har arbetat som en enhet sedan dess. I dag har vi en omsättning på drygt 1 miljard SEK med cirka 350 medarbetare.

Huvudkontor:

Telegrafgatan 4
Box 3132
169 03 Solna
Telefonnummer: 010-4585000

Kundcenter

kundcenter@officedepot.se
Telefonnummer: 020-560 560
Vi har öppet vardagar mellan 8:00-16:30 och telefontider mellan 9:00-16:00.

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet och en rikstäckande säljkår.

Vårt löfte är enkelt; hos oss kan ni handla allt till kontoret från samma leverantör. Färre fakturor, transporter och leveranser sparar tid och låter er effektivisera ert arbete.

Sveriges största kontorsvaruhus på webben

Office Depot är Sveriges största kontorsvaruhus på webben, med tusentals varor och snabba leveranser. Vi är kontorets one-stop-shop! I vårt breda sortiment hittar du kontorsinredning, kontorsmaterial och lösningar. Ni behöver inte ens lämna skrivbordet. Lägg en order, ring oss eller besök någon av våra butiker. Vi är alltid redo att hjälpa er att välja det sortiment som passar just ert kontorsliv.

Tjänster som gör er arbetsdag enklare

Vårt kundlöfte har alltid varit ett enklare kontorsliv. Förutom alla tänkbara kontorsvaror har vi ett antal tjänster ni kan ta del av. Välj bland skåpservice där ni får automatisk påfyllning i kontorsmaterialsförråden, konferenslösningar och skrivarlösningar, abonnemang på fruktkorgar och ett antal kaffemaskinslösningar med stora smakmöjligheter. Våra tjänster gör er arbetsdag enklare.