Kontakta oss

Ring eller maila så hör vi av oss.

Kontakta oss

  • Hidden
Dölj formulär Visa formulär

Den hybrida arbetsplatsen

En ny era för arbete

För en papperlös arbetsplats

Dokumenthantering

Kyoceras lösningar för dokumenthantering gör din arbetsplats lite smartare. Med hjälp av ledande innovationer, prisvinnande hårdvaror och smarta mjukvaror hjälper Kyocera sina kunder inom primära områden som säkerhet och mobilitet. Skalbara lösningar gör det enkelt att hitta den rätta kostnadsnivån oavsett om lösningen är en molntjänst eller ej.

Utbud

Det breda produktsortimentet har allt du behöver för att hantera dina behov av att bli mer produktiv, effektiv och säker. All hårdvara är uppbyggd av vår robusta och innovativa teknik. Väljer du en produkt ur ECOSYS-sortimentet får du en mycket hållbar lösning. ECOSYS står för ECOnomy, ECOlogy och SYStem solutions. Konceptet är unikt för Kyocera och baseras på expertis inom keramisk teknologi. Med ECOSYS-sortimentet var Kyocera, för mer än 30 år sedan, banbrytande inom hållbar utveckling. ECOSYS-skrivare skapar mindre avfall och har låg klick-kostnad (jfr med liknande enheter). Vår TASKalfa-serie är känd för sin hållfasthet, effektivitet och produktivitet. Med den får du högkvalitativ skanning, kopiering och utskrifter för företag i alla storlekar. Kyoceras mjukvarulösningar för bland annat Follow Me-print ger både kostnadskontroll och säkra utskrifter. Dessutom finns mjukvaror i produktportföljen som hjälper dig med datafångst och distribution samt naturligtvis övervakning av din hårdvaruflotta.

Hållbarhet

Kyocera leds av en filosofi där ”doing what is right as a human being” står i centrum för alla affärsmässiga beslut. Detta ser vi också på hur företaget försäkrar sig om sitt ansvarstagande för samhället. Detta oavsett om det är vid produktutveckling eller hänsynstagande för samhället som de verkar i. Kyocera är certifierade enligt ISO14001 (miljö), ISO9001 (kvalitet) samt ISO27001 (säkerhet).

Upptäck våra tjänster inom Dokumenthantering