• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Om oss

Om Office Depot

Office Depot

Vi är kontorets one-stop-shop. I vårt breda sortiment trängs massor av förbrukningsmaterial, kontorsutrustning och lösningar. Hitta såväl papper, pennor, gem och häftapparater som fika, kaffemaskiner, städartiklar och profilprodukter. Vårt löfte är enkelt: hos oss kan ni handla allt till kontoret från samma leverantör. Färre fakturor, transporter och leveranser sparar tid och låter er effektivisera ert arbete.

Produkter och service som gör er arbetsdag enklare

Förutom alla tänkbara kontorsvaror har vi ett antal tjänster ni kan ta del av. Välj bland skåpservice där ni får automatisk påfyllning i kontorsmaterialsförråden, konferenslösningar och skrivarlösningar, abonnemang på fruktkorgar och ett antal kaffemaskinslösningar med stora smakmöjligheter. Våra tjänster gör er arbetsdag enklare.

Ett hållbart erbjudande för en mer hållbar verksamhet

För oss på Office Depot är hållbarhet viktigt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer att produkterna i vårt sortiment ska vara tillverkade med hänsyn till miljön och med så hög social och etisk standard som möjligt. Vårt utbud av miljömärkta produkter ökar hela tiden. Samtidigt arbetar vi ständigt för att i så stor utsträckning som möjligt erbjuda e-faktura, fasta leveransdagar och sammanslagning av restorder för att minska antalet leveranser. 

Sveriges största kontorsvaruhus på webben

Office Depot är Sveriges största kontorsvaruhus på webben, med tusentals varor och snabba leveranser. Ni behöver inte ens lämna skrivbordet. Lägg en order, ring oss eller besök någon av våra butiker. Vi är alltid redo att hjälpa er att välja det sortiment som passar just ert kontorsliv.


Vi ses i butikerna, på webben – och på din arbetsplats!

Office Depot i korthet

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet och en rikstäckande säljkår. Vårt kundlöfte har alltid varit ett enklare kontorsliv.

Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder.

Bolaget har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och cirka 350 medarbetare.