Jobba hos oss

Är du intresserad av att bli vår nya kollega? Vi har en arbetsplats som präglas av glädje, entusiasm och mångfald. Att vi är olika ger oss bättre perspektiv och vi blir bättre helt enkelt. Här gör alla skillnad – varje dag.

Våra värderingar

Våra värderingar finns med oss i allt vi gör – som ett stöd och en riktlinje till de beslut vi tar i vardagen. Det är också våra värderingar som i slutändan styr våra beteenden i de flesta av de situationer vi ställs inför både på och utanför vår arbetsplats.

Vi har en stark tro på att en gemensam värdegrund kan göra skillnad på riktigt. Hos oss är inte värderingarna ett dokument – det är något vi har med oss i allt vi gör – och det är viktigt.

Vi är övertygade om att det är vår företagskultur som gör oss unika.

 

Våra värderingar

 

Karriär & Utveckling

Utveckling är en naturlig del av Office Depot, både som företag och på en individuell nivå. Vi rekryterar gärna internt och utlyser alltid lediga tjänster så att dessa är tillgängliga för alla. När vi rekryterar och utvecklar medarbetare så arbetar vi alltid efter tre kriterier: Kompetens – Prestation – Attityd och beteende.

Vi genomför utbildningar inom bland annat ledarskap, affärsmannaskap, kundbemötande samt erbjuder webbutbildningar och seminarier inom flera områden. För nyanställda har vi även ett introduktionsprogram för att du snabbt ska lära känna Office Depot och dina nya kollegor.

Det är viktigt för oss att du som medarbetare både trivs och får jobba med rätt utmaningar, samt får regelbunden feedback för att kunna utvecklas. Vi är övertygade om att en sådan miljö gör att vi får både nöjda medarbetare och kunder.

Våra lediga tjänster