• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Kvalitetsprodukter
Startsida Hemleverans

Nytt!

Nya leveransalternativ
Vi är otroligt glada för att många vill handla av oss i Coronatider och gör allt vi kan för att anpassa verksamheten och våra leveranser så att du skall kunna handla och få dina varor levererade på ett tryggt sätt. Därför erbjuder vi nu både leverans direkt hem till dörren och Drive In i våra butiker.  

Drive In i butik 
Om du vill hämta upp din beställning i eller utanför din närmaste butik ringer du din närmaste butik som hjälper dig att plocka ihop dina varor som du kan hämta upp i kassan alternativt utanför butiken. Hur du vill hämta varorna kommer du överens med butiken om när du ringer. 
Här hittar du din närmaste butik >

Hemleverans 
Är ni företagskund hos Office Depot kan vi nu erbjuda hemleveranser till privata adresser, snabbt och säkert från 199 kr. Beställningar för hemleverans gör du hos kundcenter, på telefon 020 - 560 560. Gäller lagerlagda varor och paketleveranser, ej pall.

Nytt leveransalternativ i webshoppen - Leverans till privat adress via ombud (MyPack Collect) 
I webshoppen erbjuder vi nu leverans till privatadress för dig som är företag. Vi levererar med PostNord MyPack Collect till närmaste utlämningsställe. Med MyPack Collect kan du följa paketets väg från det att paketet skickas från oss fram till dess att det är uthämtat av mottagaren på utlämningsstället. 

Tips!
Handla till dina anställda och lägg in deras hemadress i din beställning så skickas varorna till deras närmaste utlämningsställe. 
 

Beställningar för hemleverans måste göras via kundcenter, på telefon 020 - 560 560. Gäller lagerlagda varor och paketleveranser, ej pall.