• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Sakerhet-sekretess

Saker e-handel

Säkerhet & sekretess

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos Office Depot. Vi får använda oss av Trygg E-handelssymbolen, som visar att vi är medlem i och följer Trygg E-handels krav för en trygg och säker E-handelsplats.

Syftet med Trygg E-handel är att skapa tydligare och enklare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel - både för dig som konsument och för oss som säljande företag. Trygg E-handel administreras av Svensk distanshandel, som med jämna mellanrum kontrollerar sina medlemmar för att garantera att alla lever upp till Trygg E-handels krav. Ett av kraven från Trygg E-handel är att medlemsföretaget kan tillhandahålla säkra betalningslösningar som krypterar känslig information om köparens kortuppgifter vid transaktionstillfället samt ha säkerställda rutiner för hur företaget hanterar konsumentens kort- och personuppgifter efter transaktionen.


Klicka på bilden för att verifiera intyget hos tryggehandel.se

 

Personuppgifter

Vi följer den svenska personuppgiftslagen. Den håller en hög nivå för att ge individen skydd om hur personuppgifter lagras. Enligt denna lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos Office Depot bekräftar du detta samtycke. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du genomför ett köp kommer att behandlas av Office Depot i egenskap av person- uppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig samt i kommunikationen mellan Office Depot och kund.

 

Kortbetalningar

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med kort utställda av VISA eller MasterCard på Svanströmsgruppens webbplatser. Vi samarbetar med Bambora. Bambora uppfyller marknadens samt våra egna villkor för säkra internetbetalningar genom att erbjuda beprövade och säkra betallösningar för Internet. Med certifieringar som PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), 3D-secure samt ett eget framtagna koncept för Anti-Fraud garanterar vi säkra betallösningar.

När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Bambora, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till Office Depots webbplats där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört. Vi sparar av säkerhetsskäl aldrig dina kortuppgifter hos Office Depot.