• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Whiteboardtavlor

Att välja rätt whiteboardtavla

  • Tänk gärna en vända på vad och hur den ska användas - miljön påverkar
  • Har du mycket eller lite utrymme?
  • Ska du bära den med dig eller ska den hängas upp på väggen?
  • Om du vill att den ska matcha annan inredning med en lit emer stilren kontorsmiljö kan det vara värt att investera i en glastavla

Vi hjälper dig att hitta rätt whiteboardtavla

Vilken typ av kontor?

För dig som arbetar mest hemma är det kanske bättre med en whiteboard i ett mindre format. Office Depot erbjuder flera whiteboards i mindre format för dig som arbetar mer hybrid. Idag när vi arbetar mer mellan kontoret och hemma finns det också möjlighet att använda olika typer av whiteboards och glastavlor.

 

Glastavlor

Glastavlorna i vårt sortiment ger en elegant touch till din arbetsplats samtidigt som de fungerar precis lika bra som traditionella whiteboards. Med deras släta ytor blir det lätt att skriva på dem med vanliga whiteboardpennor samt att rengöra text och bild utan några spår.

Se vårt sortiment

 

Whiteboards

Whiteboardtavlor är en oumbärlig del av moderna arbetsplatser, skolor och konferensrum. De erbjuder en praktisk yta för att presentera information, brainstorma idéer eller planera projekt. Vi har ett brett sortiment av whiteboardtavlor som passar alla behov, inklusive glastavlor, magnetiska whiteboards, dubbelsidiga whiteboards och kombinerade whiteboard-anslagstavlor.

Se vårt sortiment

Urval av whiteboards:

    BRA

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Traditionell

Whiteboardtavla Office Depot Emaljerad 120x90cm

Office Depot glasemaljerad whiteboardtavla av högsta kvalitet är ett bra alternativ i mötesrummet. Whiteboarden passar för alla tillfällen att använda både på kontoret, hemma och i skolan. Det sitter skruvhål i varje hörn och pennhyllan kan knäppas fast på alla sidor.

Köp här

Glas

Glastavla 600 x 800 mm vit

I en snygg elegant design, praktisk och funktionell skrivtavla i glas för entréer, arbets- och mötesrum. Perfekt för anteckningar, uppsättning av informationer, foton, presentationer mm. Skrivtavlor av glas är enkla att hålla rena.

Köp här

 

BÄTTRE

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


 

Traditionell

Whiteboard-tavla Office Depot vändbar 1200 x 900 mm

Office Depot dubbelsidiga och vändbara whiteboardtavla på låsbara hjul. Emaljerad magnetisk yta som är lätt att torka av och är reptålig. Whiteboardtavlan har ett stadigt stativ som gör att tavlan är vinklingsbart och kan svängas/snurras runt i 360°.

Köp här

Glas

Glastavla Nobo 993 x 559 mm vit 

Nobo Diamond whiteboardtavlor i glas har en magnetisk yta av härdat säkerhetsglas som passar för frekvent användning med högeffektiv radering och högst motståndskraft mot bläckfläckar, pennmärken, repor och bucklor.

Köp här

 

BÄST

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

  

 

Traditionell

Glastavla 900 x 1200 mm vit 

I en snygg elegant design, praktisk och funktionell skrivtavla i glas för entréer, arbets- och mötesrum. Perfekt för anteckningar, uppsättning av informationer, foton, presentationer mm. Skrivtavlor av glas är enkla att hålla rena.

Köp här

Glas

Glastavla Mood 1250 x 1000 mm 

En snygg elegant design, praktisk och funktionell skrivtavla i glas för entréer, arbets- och mötesrum. Användbar som anslagstavla då den opalvita whiteboardtavlan är magnetbärande, och kommer i 5 mm härdat floatglas. Perfekt för anteckningar, uppsättning av informationer, foton, presentationer mm. Skrivtavlor av glas är enkla att hålla rena.

Köp här

 

 


Minivarianter på whiteboards

Vi har även minivarianter på whiteboards som är jättebra för hemmabruk att fästa på kylskåpet eller att ha på skrivbordet för att minimera kom ihåg lappar.

   

BRA    BÄTTRE

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Traditionell

Whiteboard-tavla Office Depot magnetisk 220 x 280 mm vit

Magnetisk whiteboardtavla från Office Depot. Passande storlekar för både kylskåpet, väggen, skolan, utanför kontorsdörren mm.

Köp här

Glas

Glastavla med klämma Cosy Grå

Känn dig som hemma vart än din arbetsdag tar dig med Cosy serien från Leitz. Med sin minimalistiska design och inbjudande färger kan du lägga till stil i din arbetsyta.

Köp här

 

 


Glöm inte tillbehör

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Startkit för whiteboardtavlor

Whiteboard Startkit Nobo. Ett komplett startpaket med alla tillbehör du behöver för att komma igång med din Nobo whiteboard.

Köp här

Startkit för glastavlor

Innehåller: 4 svarta pennor, 6 extra starka magneter, flaska (H2O), tavelsudd/taveltork, 3 extra filtar, mikroduk och magnetisk pennhållare.

Köp här