• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Flytthjälpen

Flytthjälpen – allt för en effektiv och smidig flytt

Det finns en hel del att tänka på när man ska flytta. Vi har sammanställt vad som behövs och vad du bör tänka på för att flyttprocessen ska bli så smidigt som möjligt. Här hittar du både produkter och tjänster som vi erbjuder för att säkra en effektiv flytt. 

Alla produkter du behöver inför flytten hittar du samlade under Sortiment och Produkter i menyn bredvid. 

Kartonger och packmaterial
Förutom flyttlådor är wellpapp, bubbelplast och silkespapper ett måste för att skydda föremål med när du packar ner dem i flyttkartonger. 

Etiketter och Märkpennor
Märk upp kartonger och liknande så att du vet vilken plats som de ställas i. 

Tejp, Snöre och spännband
Tejp behövs om du till exempel behöver tejpa ihop föremål till större paket och för att tejpa fast lådor och skåpdörrar under transporten. Där tejp inte kan användas behöver du snören eller spännband. Det behövs även för att spänna fast saker i flyttbilen för att undvika skador. Med en kniv kan du lätt skära upp tejpade eller knutna packet och behövs därför också. 

Kärra och verktyg
För att enkelt flytta kartonger och tunga saker behöver du en magasin- eller säckkärra. Ska du bära tungt kan det vara bra att ha ett par ordentliga arbetshandskar för att skydda dina händer. Glöm inte verktyg för montera upp och ned t ex möbler och inredning. 

Fler tips & råd
För mer tips och råd – se våra checklistor i menyn bredvid. Vi kan också hjälpa dig med t ex montering, städning och trycksaker med den nya adressen. 

Lycka till!