Välkommen till Office Depot - Kontorets one-stop-shop

Rätt produkter och tjänster till arbetsplatsen, i rätt tid och till rätt pris. Ingenting kan vara viktigare. Men vårt kundlöfte –
Ett enklare kontorsliv – rymmer betydligt mer än kontorsvaror. Vi kan hjälpa till med skräddarsydda skrivarlösningar, kaffemaskiner för alla behov, teknik för presentationer och mötesrum, profilprodukter, presentreklam, kontorstryck och mycket annat. Och med vår Skåpservice slipper ni onödiga och irriterande avbrott i arbetet bara för att det saknas viktiga produkter som t ex whiteboardpennor, skrivarpapper eller toapapper. Vi kommer ut till er och fyller på kontorsförrådet med det sortiment som ni önskar.

Allt som behövs finns helt enkelt på samma ställe. Istället för flera olika leverantörer, så räcker det med en: Office Depot. Testa oss gärna. Vi är säkra på att vi kan hjälpa er att spara både tid och pengar.

Vårt eget varumärke

Med vårt eget varumärke, Office Depot, kan ni räkna med bra kvalitet till bra priser. Vi har allt från kopieringspapper och lasertoner till notisar, plastmappar, pennor och tejp. Och sortimentet växer hela tiden. Ett annat eget varumärke, Niceday, erbjuder de viktigaste kontorsvarorna till mycket attraktiva priser. Det finns mer än 1000 Office Depot- och Nicedayprodukter. Alla är bra alternativ för den som vill hålla ner kostnaderna.

Ett grönare kontor lite enklare

Tillsammans med våra leverantörer, kunder och medarbetare jobbar Office Depot för bättre hållbarhet. Vi har ett brett sortiment av miljömärkta produkter och alla våra leverantörer måste kunna leva upp till våra höga krav på kvalitets- och miljöarbete för sina produkter, tillverkning och arbetsmiljö.

Titta efter Lövet som är vår egen symbol. Med den signalerar vi att produkten ur miljö­hänseende, är att föredra framför en annan. Bedömningen baserar sig på enklare kriterier och tillverkarens egna uppgifter. Målsättningen är att det inom några år endast ska finnas gröna produkter i sortimentet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att skapa en mer hållbar värld för oss själva, våra barn och kommande generationer.

Internationella avtal

Inget företag säljer mer kontorsvaror till fler företag i fler länder än Office Depot. Vi finns i 59 länder i fem världsdelar. Det innebär att ni får tillgång till hela världens erfarenheter när ni väljer oss som leverantör. Om ni har kontor i andra länder kan vi erbjuda internationella avtal med lokal service. Då får ni nytta av er totala inköpsvolym.Vi ses i butikerna, på webben – och på din arbetsplats!

Office Depot i korthet

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning.

Bolaget förvärvade 2011 Svanströms och den svenska verksamheten har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och ca 350 medarbetare.

Office Depot Inc, noterat på NY börsen, är en av världens ledande leverantörer av kontorsmateriel med verksamhet i 59 länder, 49 000 anställda och en omsättning om 14 miljarder USD.

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsmaterial och finns i 53 länder. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv. Vi erbjuder alla tänkbara förbrukningsvaror till kontoret, samt även kontorsmöbler, profilprodukter, utskriftslösningar, kaffemaskiner och mycket mer. Säkra beställningar på webben med snabba leveranser. Genom våra 47 butiker har vi även rikstäckande personlig service.

X