Vardagens välmående kommer i en korg!

Förutsättningarna för bra och kreativa möten är att hålla inspirationen och energin på topp. Fruktkorgar skapar trivsel och ger den extra energin som ofta behövs. När du abonnerar på fruktkorg får du frukt av högsta kvalitet, uppburet till kontoret. Vi tittar på varenda frukt innan vi lägger dem i korgen för att bara de allra finaste exemplaren ska hamna på din arbetsplats. Om ni anser att frukten har kvalitetsbrister så byter vi ut den utan kostnad. Leveranser av fruktkorgarna sker med tydligt mål att minimera miljöpåverkan. Alla leveranser klimatkompenseras och uppfyller kraven i ISO 14001.

Vårt sortiment är brett och här finns också ekologiska alternativ. Vi levererar färsk frukt i en korg, den tomma korgen tar vi med tillbaka nästa gång vi kommer. Vilken eller vilka dagar ni får frukt bestämmer ni själva. Normalt sker leverans en till två gånger i veckan beroende på hur mycket frukt ni beställer.
Beställ nedan eller kontakta kundcenter på se-order@officedepot.com eller 020-560 560.
 

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsmaterial och finns i 53 länder. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv med säkra beställningar på webben med snabba leveranser. Genom våra 47 butiker har vi även rikstäckande personlig service.

X