• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Kvalitetsprodukter
Startsida Kompletta konferensrum
Konferenslosningar

Utrustning för virtuella möten och mycket mer

Med våra omfattande och moderna lösningar för konferensrum blir er konferens något alldeles extra. Vi erbjuder ett brett sortiment av displayprodukter från marknadens bästa varumärken. Det gör att våra lösningar alltid innehåller de bästa produkterna för era behov.

I konferensrum med ett fåtal deltagare räcker det ofta med en mindre projektor med duk eller bildskärm. En välfylld hörsal ställer högre krav på tekniken. Därför är det viktigt att er konferenslösning anpassas till den miljö den ska användas i.

Välj bland bildskärmar, projektorer, dukar och whiteboards. Ni hittar även praktiska tillbehör såsom lampor, dukar, laserpekare, stativ och kablage.

Erbjudande just nu!
Telefonkonferens utan bindningstid. Smidig konferens över telefon, var än kollegorna befinner sig! Möten via telefon

Priser är exklusive moms.
Kontakta oss på telefon 010-458 58 58, e-mail se-solutions@officedepot.eu eller fyll i dina uppgifter nedan för mer information.

 

Följande kan vi erbjuda:

Projektering
Vi vet att ett väl genomfört förarbete är en förutsättning för smarta och välanpassade konferenslösningar till klassrum, konferensrum och hörsalar. Genom att låta oss hjälpa er sparar ni både tid och pengar.

Produkter
Tillsammans med våra leverantörer har vi tagit fram ett sortiment av konferensutrustning som täcker alla områden. Vi ger er förslag på lösningar som är både toppmoderna och enkla att använda.

Installation
Våra duktiga installatörer ger er både installation och driftsättning av alla projektets komponenter. Vi ansvarar för projektledning, utbildning och service under hela avtalstiden.

Kvalitetssäkring
Ni godkänner alltid våra installationer genom att skriva under vårt kvalitetsdokument.

Service
Med konferensutrustning från oss får ni pålitlig, lättillgänglig och kundanpassad service, för att ni ska känna er trygga under hela avtalstiden.

 

 

 


Kontakta oss på telefon 010-458 58 58, e-mail se-solutions@officedepot.eu eller fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom 2 timmar, gäller vardagar 8-15.

* Obligatoriskt fält