• Personlig service
 • Snabb leverans
 • Kvalitetsprodukter
Startsida Utskriftslosningar
smarta utskriftslösningar

Låt oss hjälpa er med smarta utskriftslösningar

Office Depot är en märkesoberoende leverantör som erbjuder den bästa lösningen kring utskriftshantering. Vi erbjuder allt från den lilla A4-maskinen för det mindre kontoret, till den största A3-maskinen med efterbehandling och säkra utskrifter för det stora kontoret.

Att ha kontroll över kostnaderna som är kopplade till utrustningen kan vara en tuff utmaning, för att inte tala om dess miljöpåverkan och påverkan på företagets resultat.

Det är därför Office Depot vill erbjuda en märkesoberoende, flexibel utskriftslösning där företagets behov styr. Vi garanterar större flexibilitet, lägre kostnader och bättre kontroll.

 

Vi erbjuder skrivarservice till alla märken. Det gäller både skrivare, kopiatorer och faxar.

 

Normalservice

Normalservice bokas när fel eller driftstopp har uppstått. Vi debiterar inställelsekostnad som inkluderar en timmes arbete, därefter debiteras en timkostnad. Kostnad för reservdelar tillkommer. Normal inställelsetid är nästkommande vardag.

Pris 950 kr/timme exkl. moms.

 

Akutservice

Akutservice är detsamma som normalservice med skillnaden att inställelsetiden är maximalt 4 timmar.

Fast kostnad 950 kr + 950 kr/timme exkl. moms.

 

Förebyggande service

Förläng livslängden på maskinerna och undvik oönskade driftsstopp med en förebyggande service. Vid förebyggande service ger vi er även ett underlag på eventuella åtgärder som maskinparken är i behov av.

Pris 220 kr/maskin exkl. moms.

 

Rengöringsservice

Rengöringsservice utförs efter en analys. Med denna tjänst rengörs skrivarna grundligt.

Pris 220 kr/maskin exkl. moms.

Beställ service på www.officedepot.se eller ring 010-130 63 31.

Service utförs vardagar mellan 08.00 och 17.00

 

Automatisk tonerbeställning

- Nytt sätt att beställa skrivartillbehör som kommer spara tid och pengar

Slipp allt krångel vid beställning av skrivartillbehör! Använd istället Office Depot Supplies Manager för att hålla koll på förbrukningsnivåer och få ett förslag från Office Depot automatiskt när det är dags att beställa. Med en enkel mjukvara som installeras på nätverket skickas larm när förbrukningsartiklarna till skrivare, kopiatorer och faxar är låga. Ni bestämmer själva vid vilken nivå beställningen skall skickas. Vi tar emot beställningen och ser till att förbrukningsmaterialet till skrivarna levereras tillsammans med övriga kontorsvaror.

Förutom en problemfri tillbehörshantering får ni även en rad smarta funktioner som hjälper er att minska kostnaderna och förlänga livslängden på era maskiner.

 

Kundanpassade printlösningar

Office Depot PrintCare och Optimizer ger en ökad kontroll och ett oberoende vad gäller utskriftshantering. Office Depot PrintCare är en tjänst som hjälper er att utifrån en leverantörsoberoende analys ta fram optimeringsplaner baserat på befintlig printmiljö. Betydligt smartare och billigare än att byta ut all utrustning.

 

Med Office Depot PrintCare får ni

 • Oberoende analys av er printmiljö ”Baseline”
 • Rådgivning med ”open book” data och Best Practice-simuleringar över optimeringsalternativen
 • Utformningar av print- och leverantörsplaner, affärsmodeller och SLA för att möta kraven på funktion, säkerhet och kostnad
 • Löpande uppföljning mot uppsatta besparingsmål
 • Multibrandfunktion med SPOC
 • Avtalsreglerad besparing

 

Office Depot Optimizer är en ”molntjänst” som snabbt ger en bild över hur er skrivarpark kan optimeras. Vi hjälper er att analysera resutatet för att fatta beslut om hur printmiljön bäst kan se ut hos er inför nästkommande period.

 

Office Depot Optimizer ser till att

 • Ni kan vara helt oberoende av varumärke men ändå ha en total kostnadskontroll
 • Printmiljön är ekonomiskt optimerad över tid
 • Printmiljön har önskad utnyttjandegrad
 • Ni har korrekt beslutsunderlag för nyinvesteringar
 • Ni har kontroll på kostnader inom bolaget
 • Ni i realtid kan följa belastningen på miljön och därmed säkerställa att miljömålen nås

 

Office Depot Optimizer kan göra simuleringar som beskriver hur utnyttjandegrader och kostnader förändras vid föreslagna åtgärder.

 

Printtjänster

Hos de flesta företag, förvaltningar, organisationer och föreningar skrivs det dagligen ut massor av dokument som ska skickas med post. Det kan handla om fakturor, avier, orderbekräftelser, inköpsordrar, vanliga brev, meddelanden eller kanske någon kampanj.

Vi kan på ett säkert, tryggt och enkelt sätt hjälpa dig med hanteringen. Med tjänsten sparar ni så mycket som upp till 70 procent av kostnaderna för dokumenthantering och utskick!

Addoro är en webbaserad tjänst som gör att ni förenklar konstruktionen, hanteringen och leveransen av utgående dokument. Ni kan eliminera manuell hantering, spara kostnader minska komplexiteten och förbättra er kundkommunikation.

Systemet innehåller flera olika sätt att leverera dokumenteten på. Klart och färdigt att börja användas. Allt från traditionell print och post till något av e-formaten e-faktura eller pdf. Samtliga leveranssätt använder alltid en och samma layout - den som du själv utformat.


Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom två arbetsdagar.

 

* Obligatoriskt fält