• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Kvalitetsprodukter
Startsida Telefonitjanster

Telefoni och tjänster för alla företag

Visst har e-post, sociala medier och chattar lett till stora förändringar när det gäller hur företag kommunicerar med sina kunder, men i många sammanhang är ett telefonsamtal fortfarande det bästa sättet att hjälpa kunder. Själva kontakten blir mycket mer personlig och många ärenden går att lösa mycket snabbare när man pratar direkt med varandra.

Modern telefonteknik kan dessutom förbättra samarbetet inom organisationen. Ni kan integrera era telefoner med era CRM-verktyg och kundtjänstlösningar, så att alla medarbetare alltid har tillgång till aktuell information och snabbt kan sätta sig in i ett ärende. Ni kan även enkelt överblicka all telefonkommunikation i verksamheten och ta fram värdefulla rapporter och beslutsunderlag.


Flexibilitet

Olika medarbetare har olika behov; vissa är alltid i rörelse och behöver kunna jobba från mobilen hela tiden, andra behöver en softphonelösning som ger en god överblick över alla samtal de har att beta av under dagen, och någon annan vill helst ha en fast telefon, för att de är bekvämast med det. Vi kan föra samman alla användare i ett system, oavsett hur olika deras arbetssituationer och enheter är.

Ni kanske har flera anläggningar, eller befinner er i en tillväxtfas där ni behöver veta att den telefonilösning ni investerar i idag fortfarande kommer hålla måttet om några år. Våra lösningar är framtidssäkra, geografiskt oberoende och kan skalas upp eller ned efter behov.

Eftersom vi är en operatörs- och märkesoberoende leverantör kan vi erbjuda en lösning som samlar alla telefoner, oavsett vilka operatörer och enheter ni behöver använda. Vi kan även teckna abonnemang åt er hos alla stora operatörer, t ex 3, Tele2 och Telenor. 


Växlar

Våra molnväxlar erbjuder inte bara flexibilitet för organisationen, de förenklar även medarbetarnas vardag på en många olika sätt. De kan t ex enkelt ringa jobbsamtal hemifrån med mobilen, ange vart och hur inkommande samtal ska kopplas eller visa en historik över en kundrelation under ett pågående samtal. Ni betalar en fast avgift per användare och månad.


Smartphone som tjänst

Med smartphone som tjänst kan ni abonnera på mobilerna, så att utgifterna jämnas ut över tid och blir förutsägbara. Dessutom kan ni byta ut telefonerna mot nya efter 24 månader.


Återköp av mobiltelefoner

Låt inte outnyttjat kapital och viktiga affärsdata ligga och skräpa i byrålådan. Vi tar hand om era gamla utfasade mobiltelefoner. Ni får tillbaka investerade pengar och slipper oroa er för att känsliga data ska hamna på vift.


Mobiltäckning som tjänst

Det finns många olika anledningar till att mobiltäckningen inte alltid fungerar som den ska inomhus – och lika många onödiga problem och irritationsmoment som kan uppstå när samtal drabbas av störningar och avbrott. Med vårt repeaternät får ni en kraftfull och stabil radiosignal som ni kan räkna med i alla lägen.

 

Kontakta oss direkt!
E-post: marc.hillander@officedepot.eu

Eller lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

 

 

* Obligatoriskt fält

Telefoni och tjanster