• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Kvalitetsprodukter
Startsida Telefonitjanster

Telefoni och tjänster för alla företag

Visst har e-post, sociala medier och chattar lett till stora förändringar när det gäller hur företag kommunicerar med sina kunder, men i många sammanhang är ett telefonsamtal fortfarande det bästa sättet att hjälpa kunder. Själva kontakten blir mycket mer personlig och många ärenden går att lösa mycket snabbare när man pratar direkt med varandra.

Modern telefonteknik kan dessutom förbättra samarbetet inom organisationen. Ni kan integrera era telefoner med era CRM-verktyg och kundtjänstlösningar, så att alla medarbetare alltid har tillgång till aktuell information och snabbt kan sätta sig in i ett ärende. Ni kan även enkelt överblicka all telefonkommunikation i verksamheten och ta fram värdefulla rapporter och beslutsunderlag.


Flexibilitet

Olika medarbetare har olika behov; vissa är alltid i rörelse och behöver kunna jobba från mobilen hela tiden, andra behöver en softphonelösning som ger en god överblick över alla samtal de har att beta av under dagen, och någon annan vill helst ha en fast telefon, för att de är bekvämast med det. Vi kan föra samman alla användare i ett system, oavsett hur olika deras arbetssituationer och enheter är.

Ni kanske har flera anläggningar, eller befinner er i en tillväxtfas där ni behöver veta att den telefonilösning ni investerar i idag fortfarande kommer hålla måttet om några år. Våra lösningar är framtidssäkra, geografiskt oberoende och kan skalas upp eller ned efter behov.

Eftersom vi är en operatörs- och märkesoberoende leverantör kan vi erbjuda en lösning som samlar alla telefoner, oavsett vilka operatörer och enheter ni behöver använda. Vi kan även teckna abonnemang åt er hos alla stora operatörer, t ex 3, Tele2 och Telenor. 

 

Besöksbokning

Vårt besökssystem välkomnar dina besökare och håller ordning på alla besökare under hela dagen. Låt dina besökare registrera sig själva och automatiskt meddela värden för mötet om deras ankomst, antingen via SMS och/eller epost. Vi tillhandahåller automatisk utskrift av besöksbrickor, passerkort, namnbrickor och systemet skapar en översikt av dagens besökare. Vi ger dig möjligheten att skräddarsy utseendet efter ditt företags identitet med logga och färger på kiosk och även besöksbrickan. Detta är ett enkelt, lätt och flexibelt system för besökshantering och besöksregistrering. VisitLog ger receptionen avlastning genom en självintstruerande besökshantering.


Arbetstelefoner som tjänst

Tänk en hantverkare som använder telefonen ute i tuffare miljöer dagligen. Då funkar inte en vanlig, ömtålig smartphone. Telefonen måste vara tåligare. Välj då en telefon från vår ”tough”-serie med skräddarsydda paket. Tåligare telefoner men med kraften och nyttan av helt vanliga smartphones. Förutom mobilen ingår alltid skal och skydd. Självklart får ni byta ut mobilerna mot nya efter 24 månader.


Surfplatta som tjänst

Tänk en lokalvårdare som använder surfplattan ute i kontorsmiljöer dagligen. Då funkar inte en vanlig, ömtålig surfplatta. Plattan måste ha rätt skydd eller fäste. Välj då en surfplatta från vår ”tough”-serie med skräddarsydda paket. Tillbehör du behöver men med kraften och nyttan av helt vanliga surfplattor. Självklart kan vi även skräddarsy tillbehör efter ert önskemål. Förutom surfplattan så ingår alltid skal och skydd samt försäkring. Självklart får ni byta ut surfplattorna mot nya efter 36 månader.

Växlar

Våra molnväxlar erbjuder inte bara flexibilitet för organisationen, de förenklar även medarbetarnas vardag på en många olika sätt. De kan t ex enkelt ringa jobbsamtal hemifrån med mobilen, ange vart och hur inkommande samtal ska kopplas eller visa en historik över en kundrelation under ett pågående samtal. Ni betalar en fast avgift per användare och månad.


Smartphone som tjänst

Med smartphone som tjänst kan ni abonnera på mobilerna, så att utgifterna jämnas ut över tid och blir förutsägbara. Dessutom kan ni byta ut telefonerna mot nya efter 24 månader.


Återköp av mobiltelefoner

Låt inte outnyttjat kapital och viktiga affärsdata ligga och skräpa i byrålådan. Vi tar hand om era gamla utfasade mobiltelefoner. Ni får tillbaka investerade pengar och slipper oroa er för att känsliga data ska hamna på vift.


Mobiltäckning som tjänst

Det finns många olika anledningar till att mobiltäckningen inte alltid fungerar som den ska inomhus – och lika många onödiga problem och irritationsmoment som kan uppstå när samtal drabbas av störningar och avbrott. Med vårt repeaternät får ni en kraftfull och stabil radiosignal som ni kan räkna med i alla lägen.

 

Kontakta oss direkt!
E-post: marc.hillander@officedepot.eu

Eller lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

 

 

* Obligatoriskt fält

Telefoni och tjanster
Folder Telefoni >

 

Telefoni och tjanster
Produktblad
Återköp av mobiler >

 

  Telefoni och tjanster
Produktblad
Mobiltäckning som tjänst >

 

Telefoni och tjanster
Produktblad Smartphone som tjänst >

  

 
Produktblad
Besöksbokning som tjänst >

 


Produktblad
Arbetstelefon som tjänst >

 


Produktblad
Surfplatta som tjänst >

 



Telefoni och tjanster