Hur vill ert företag önska God Jul i år?

Låt oss göra din julgåva lite mer personlig – vi hjälper dig med det där lilla extra!

Kontakta oss för mer info!

Alla minns vi en gåva som är unik och personlig.

Se till att ert företag är de som levererar just den gåvan denna jul. Låt era anställda, kunder, leverantörer och samarbetspartners glädjas åt en unik julgåva som förknippas med ert personliga budskap eller varumärke. Kanske har ni en vision, ett budskap eller ett gemensamt mål som har varit extra starkt 2021 eller inför 2022.  Varför inte knyta ihop säcken och skicka med en personlig julhälsning till er gåva just om det. Vi kan erbjuda gåvor från välkända varumärken och paketera, gravera, ordna personlig julhälsning och/eller trycka ert företags varumärke/logga på. Nedan hittar du ett axplock av förslag på olika populära julgåvor. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta gåvan för just er!

  • Personliga adventskalender
  • Gåvokort
  • Teknik & Elektronik

  • Väskor
  • Spel & Pussel
  • Sport & Fritid

  • Godis & Delikatesser
  • Till köket
  • Till hemmet

Gåvokort

Den perfekta julklappen där du låter dina anställda, kunder eller leverantörer göra sina egna personliga val ur ett enormt utbud för alla smaker. Kan inte bli fel!

Personlig adventskalender

Vi hjälper dig hitta en alldeles unik och kul adventskalender till ditt företag med ert unika budskap eller hälsning på. En populär julpresent för vuxna som också vill ha daglig glädje ända fram till jul.

Godis & Delikatesser

Gott och mys hör julen till! Vi kan erbjuda ett brett utbud med vackert paketerade godsaker. Ditt favoritgodis eller en god ostbit – du bestämmer.

Till köket

Vi har tillgång till leverantörer som kan erbjuda allt till köket och det dukade bordet från de allra populäraste varumärkena i olika prisklasser. Nytt och innovativt eller klassiskt – du bestämmer och vi tar fram förslag.

Till hemmet

Inredning och annat till hemmet är fortsatt otroligt populära julklappar. Vi har koll på trender och det senaste och kan erbjuda produkter från populära varumärken i olika prisklasser.

Spel & Pussel

Spel och pussel hör verkligen julen till. De är inte bara roliga utan fungerar ofta även lika bra som snygga inredningsdetaljer.

Sport & Fritid

Uppmuntra dina kunder, anställda eller leverantörer till mer rörelse och välmående med träningsprodukter och funktionskläder från ett brett urval av leverantörer. Vi hjälper till att hitta rätt!

Teknik & Elektronik

Hårda paket är roliga paket! Vi har innovativa och nya produkter i alla prisklasser som garanterar ett leende på läpparna vid presentöppningen.

Väskor

Alltid lika populärt med en ny snygg och praktisk väska. Vi har ett brett urval från de mest populära leverantörerna av alla sorters väskor.

Kontakta våra specialister som hjälper dig med det där lilla extra!

Våra kreativa specialister har många års samlad erfarenhet av uppskattade företagspresenter och julgåvor. Ett bokat möte med någon av dom är väl investerade minuter för ert varumärke och de möjligheter de kan skapa för att förstärka det på ett annorlunda sätt. Vill du att den där unika julklappen alla minns kommer från just ert företag 2021, tveka inte att kontakta oss så löser vi resten.

Profil@officedepot.se

Telefon: 020-56 05 60

Din helhetsleverantör

18.000 produkter för arbetsplatsen, med 1-2 dagars leveranstid direkt från vårt lager.

Kundtjänst och support

Våra kontorsspecialister och kundservice guidar dig till en hållbar affär.

Finansiering

Vi erbjuder allt det du behöver samtidigt som du slipper äga det.