• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Samsonite

Allt för dig som arbetar on the go

Arbetet förändras ständigt, inte minst nu när allt fler jobbar hemma, utomlands eller "on the go". Samsonite förhåller sig alltid till dessa förändringar och förser dig nu med en ryggsäck för just denna typ av livsstil. Allt detta hittar du i Samsonites nya kampanj Expect one for you. I dessa nya ryggsäckar hittar du en bra mix av personlighet och förväntningar. Här finns en ryggsäck som passar alla.

Back to business

Samsonites väskor passar perfekt för dig som är studerande eller använder din dator i jobbet eller annat. Nu när skolan börjar och alla är tillbaka från sina semestrar är det värt att investera i en ryggsäck från Samsonite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Optimal funktionalitet

Alla dina tillhörigheter ryms enkelt och bra tack vare väskans interiör. Idealisk för varje affärsman eller kvinna med det beskyddande facket  och fickor för laptop med tillbehör. 

Köp här

Komfort

Innovation och kvalitet är något som genomsyrar hela Samsonites DNA och det är ingen skillnad på detta när det kommer till ryggsäckarna. De är gjorda av hållbart material och varje detalj är väldigt genomtänkta för att få de som komfrotabla som möjligt för alla användare.

Köp här

Tidlös design

Vare sig du cyklar, springer till tåget, pratar i din handsfree eller inte så ska det inte spela någon roll idag. Därför är alla Samsonites väskor tillverkade med detta i åtanke. Med ett brett sortiment av olika design och form i flera eleganta färger finns det här en väska som passar till alla.

Köp här

Om Samsonite

Samsonite, som grundades 1910, är världens ledande bagagemärke med ett omfattande arv och trendsättande reselösningar. Känt för banbrytande forskning och sitt engagemang för innovation och hållbarhet, har Samsonite utmärkt sig sedan starten i ett antal branschnyheter och erbjuder ett omfattande utbud av produkter för resor, affärer, barn och personliga tillbehör. Samsonite hjälper besökare att resa vidare, med allt lättare och starkare produkter.