• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Nobo

Uttrycket ”Vi ses på kontoret” är något som många välkomnar. Det är ett sätt för oss att socialisera, vara kreativa och känna en tillhörighet till vår arbetsplats och kollegor. Men det innebär också att vi ställer mer krav på vår arbetsplats. Vi vill att lokalen ska inbjuda till kreativitet genom att det finns möjlighet att träffas i mötesrum med bra lösningar. Vi vill också att det ska kännas som hemma – när man sätter sig vid sin plats så ska man kunna personifiera den oavsett om man jobbar på ett kontor, öppet landskap eller byter plats varje dag.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Samarbeta

Mötesrummen har blivit allt viktigare på kontoren. Fokus ligger på att skapa möjlighet för att mötas och samarbeta.

Nuförtiden är det vanligt att man hybridjobbar – att man jobbar från kontoret och hemifrån på olika dagar. För att jobba mer effektivt bör man därför se till att de dagar man jobbar från kontoret blir de kreativa dagarna med arbetsmöten och workshops. Medan dagarna hemifrån ger möjlighet till att jobba ostört och fokuserat.

Whiteboards är kanske den viktigaste produkten i affärsmöten, genom att vara den centrala punkten för att visa idéer och beslut.

Många företag väljer att investera i glastavlor, eftersom ytan en oslagbar raderbarhet och hållbarhet.

Köp här

Kommunicera

Precis som alla förhållanden, så är kommunikation mellan medarbetare på alla nivåer avgörande för att företaget ska blomstra.

Det finns flera olika typer av kommunikationslösningar beroende på om du behöver en för där det är mycket folk, för delade utrymmen eller för information som ska skyddas.

Låsbara anslagstavlor ger ett säkert sätt att skydda skyltar i högt trafikerade områden såsom korridorer eller väntrum. Vanliga anslagstavlor är istället perfekt till att fästa tillfällig information i delade utrymmen.

Vi människor tenderar att bli vana vid det vi ser dagligen, därför behöver innehållet på alla anslagstavlor bytas ut då och då. Det gäller även skyltar som påminner om att släcka ljus.

Köp här

Anteckna

Vem vill inte sluta använda papperslappar för att komma ihåg allt man ska göra under dagen?

En skrivtavla för skrivbordet är ett användbart tillskott till alla arbetsplatser hemma eller på kontoret. Den är en idealisk memo-tavla och anteckningsverktyg; skriv helt enkelt, torka bort och börja om – inga fler papperslappar!

Om man har lite mer plats runt sitt skrivbord så finns det mindre väggtavlor med magnetisk whiteboard. Då blir också kontoret ett extra mötesrum.

I hemmet är de mindre whiteboards även perfekt för att skriva ner barnens aktiviteter eller handlingslistor.

Köp här