• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Städ & Hygien Rengöringsmedel Sprayflaskor & Dosering

Sprayflaskor & Dosering


Välgjorda lösningar för varje kontorsbehov


På ett hektiskt kontor kan det ibland vara utmanande att hålla allting rent och organiserat. Med vårt sortiment av sprayflaskor och doseringslösningar, gör vi det enklare för dig att hantera rengöring och underhåll på arbetsplatsen.

Sprayflaskorna i vårt sortiment är praktiska verktyg som hjälper till vid städning eller applicering av olika vätskor. De är perfekta för snabb och effektiv spridning av rengöringsmedel eller andra lösningar över stora ytor.

Applicering utan problem


Våra appliceringsflaskor passar bra när du behöver ha mer kontroll över mängden vätska som används. De erbjuder precision vid applicering, vilket minskar spill och garanterar optimal användning av din produkt.

Dänkflaskorna i vår katalog ger ytterligare en nivå av flexibilitet när du vill ha exakt mängd vätska där den behövs mest.

Perfektion inom dosering


För ännu mer precision, erbjuder vi också ett urval av doserings-/måttkannor samt doseringspumpar. Dessa produkter är särskilt användbara när noggrannhet krävs - de säkerställer rätt mängd varje gång, vilket sparar tid och resurser samtidigt som det minimerar risken för misstag.

Med vårt breda sortiment inom sprayflaskor & dosering har vi alla verktyg du behöver för att göra ditt kontorsarbete smidigare.

 

... Läs mer
Filtrera Rensa