• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Städ & Hygien Rengöringsmedel

Rengöringsmedel för alla behov

Ett komplett sortiment av rengöringsprodukter

Vi erbjuder ett brett utbud av rengöringsmedel som passar för olika ändamål och ytor. Vårt mål är att hjälpa dig att hålla ditt kontor rent, fräscht och hygieniskt med produkter som är både effektiva och säkra att använda.

Såpa – en klassiker i städskåpet

Såpa har länge varit en favorit bland rengöringsmedel tack vare dess naturliga ingredienser och skonsamma egenskaper. Vi har såpor som passar perfekt för daglig rengöring av golv, möbler och andra ytor där du vill ha en mild men effektiv tvättning.

Grovrengöring – när det krävs extra kraft

För de tuffare uppgifterna kan grovrengöring vara svaret. Dessa produkter är speciellt framställda för att ta itu med smuts, fett och fläckar på hårda ytor såsom kakel, rostfritt stål eller plastmaterial. Med våra grovrengöringsprodukter får du snabbt bukt med envisa fläckar utan att behöva anstränga dig alltför mycket.

Städservetter – praktiska lösningar för snabba uppfräschningar

Städservetter är ett utmärkt alternativ när du behöver göra rent på löpande basis eller bara vill fräscha upp en yta snabbt. De kommer ofta fuktade med lämpligt rengöringsmedel vilket gör dem redo att användas direkt ur paketet. Perfekta för till exemp- områden runtomkring arbetsstationer där tangentbord, telefoner eller andra elektronikapparater kan samla damm och smuts över tid. Oavsett vilken typ av rengörsningsbehov ditt kontor har kan vi erbjuda rätt produktlösning åt dig. Tveka inte att utforska vårt sortiment inom kategorin Rengsringmedel samt kontakta oss vid eventuella frågor angående val av rätt produkt!
... Läs mer
Filtrera Rensa