• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Städ & Hygien Rengöringsmedel Badrumsrengöring

Badrumsrengöring




En ren och fräsch arbetsmiljö


En välstädad arbetsplats är avgörande för trivseln på jobbet. Det gäller inte minst badrummen, där god hygien är extra viktigt. Vi erbjuder ett brett sortiment av rengöringsprodukter specifikt anpassade för att hålla era företagsbadrum skinande rena.

Badrumsrengöringsmedel


Få en glänsande ren yta med våra effektiva badrumsrengöringsmedel. De tar effektivt bort kalkavlagringar, tvålrester och annan smuts som lätt byggs upp i badrummet. Använd dem på allt från handfat till duschväggar för bästa resultat.

Sanitetsrengöringsmedel


Sanitärt utrustning kräver specialiserade produkter för optimal rengöring och underhåll. Våra sanitetsrengöringsmedel hjälper er att upprätthålla höga hygienstandarder samtidigt som de skyddar materialet i ert sanitetssystem.

Toalettrengöring


Inget bidrar mer till intrycket av ett rent och välskött badrum än en fläckfri toalett. Vår toalettrengörsproduktlinje erbjuder lösningar designade för att bekämpa både daglig smuts och envisare beläggningar såsom kalk- eller rostfläckar.

Oavsett vilka behov ert företag har när det kommer till städning av badrum, kan vi hjälpa er hitta rätt produkter. Vi strävar efter att göra er arbetsplats så ren, säker och trivsam som möjligt.

 

... Läs mer
Filtrera Rensa