Startsida Städ & Hygien

Rekommenderade produkter

Städ och hygien

Oavsett arbetsplats finns behov av städning och på platser där det vistas många människor måste det ske regelbundet och med bra städmaterial. Allt det hittar du här. Vi har ett stort utbud av städprodukter som du kan beställa direkt på nätet och få levererat till er arbetsplats. Driver du en städfirma är det här en utmärkt plats för att beställa allt material från ett ställe. Dessutom behöver du hygienartiklar, och på större arbetsplatser är det ofta större åtgång än man tror. Så att ha en stående beställning kan vara en klok lösning som gör att ni riskerar att få slut på, säg, toalettpapper eller tvål. Enklast beställer du städ- och hygienartiklarna här. Låt oss snabbt titta på utbudet.

Städartiklar

Till att börja med krävs vettiga städredskap. Du kommer behöva allt från damsugare och skurmoppar till fönsterputsverktyg, svampar och mikrofiberduk. För större företag och städfirmor kan det finnas behov av hela städvagnar med utrymme för rengöringsvätskor, hink, svabb etc. Förutom bra redskap behövs rengöringsmedel. Här kan du köpa storförpackningar av rengöringsmedel och de flesta vätskor finns att köpa på dunk. Det är det billigaste och enklaste alternativet. Du hittar dessutom sprayflaskor för alla ändamål, diskmedel för både maskin och handdisk och alla andra typer av städmaterial du kan tänka dig.

Hygienartiklar

En fräsch arbetsplats kräver att alla hygienartiklar alltid finns på plats. På toaletten ska det finnas toalettpapper och köket ska vara utrustat med hushålspapper. Du måste ha tvål, gärna i en ”dispenser”, och i förkylningstider är det alltid bra med handsprit.  Du kanske till och med vill ha hudkräm eller några andra typer av hygienartiklar. Vad du än letar efter kommer du hitta det här – till billiga priser. Så ta en titt omkring i webbutiken och bocka för det ni behöver till arbetsplatsen eller städfirman. Vi levererar allt till dig. Ett enkelt sätt att handla helt enkelt.

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsmaterial och finns i 53 länder. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv med säkra beställningar på webben med snabba leveranser. Genom våra 47 butiker har vi även rikstäckande personlig service.

X