• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Sortera & Förvara Mappar Snoddmappar

Snoddmappar

I den här kategorin finns snoddmappar för organisering av olika typer av papper såsom brev, fakturor och anteckningar. Snoddmappar är användbara på kontoret, i hemmet och i skolan, för både företagande och privat bruk. Gjorda i styvt material såsom kartong eller plast, skyddas pappret från att vikas och en elastisk snodd gör att allt hålls ihop. I olika färger och design kan du bli extra organiserad, eller välja en mapp bara för att du tycker den är snygg. Här på Office Depot är det smidigt att köpa snoddmappar online som passar just dina behov.

Användningsområden för snoddmappar

Snoddmappar passar till förvaring och organisering av alla sorters papper. Mapparna kan förvaras i både skrivbordslådor eller bokhyllor då de kan stå upprätt med hjälp av ett stöd. På kontoret kan mapparna användas för att hålla reda på sådant som fakturor, detaljer om anställda, eller information om olika kunder och leverantörer. Inom skola och undervisning passar mappar bra till att hålla reda på olika ämnen och kurser, då nödvändiga dokument kan förvaras på ett och samma ställe. Även inom hemmet är mappar vanliga för att hålla koll på privatekonomi, hyreskontrakt och räkningar. Organisering kan underlättas av mappar i olika färger, och du kan även klistra på etiketter där du markerar innehållet. Snoddmappar är även perfekta att ha med när du reser eller pendlar. De håller ordning på lösa blad och ser till att de är skyddade från att bli skrynkliga. Mappar i plast skyddar extra bra mot till exempel spill. En snoddmapp öppnas enkelt upp, så att du kan ta ut och stoppa i papper precis så mycket som du behöver. De flesta mappar är flexibla, och går att fylla med över 50 lösa blad då gummisnoddarna hjälper till att hålla allt på plats.

Olika typer av snoddmappar

I vårt sortiment finns ett brett utbud av snoddmappar i olika färger och utformning. Nedan kan du se en beskrivning av olika attribut:
 Material – Vanligast är kartong eller plast. Plast ger extra skydd mot väta, och kan torkas av om något spills. Kartong kan ge en lite lyxigare känsla, och finns i stilrena färger för ett professionellt intryck. 
 Klaffar – Med klaffar menas de flikar som håller lösa blad på plats. Välj mellan 2 eller 3 klaffar för det du tycker passar bäst. 
 Färger – Vi erbjuder snoddmappar i ett flertal färger och tryck både i kartong och plast. Välj mellan klara, färggranna modeller i rött och rosa, mer eleganta varianter i svart och mörkgrått, eller mappar med tryck av djur, blommor och mönster. Olika utformning hjälper dig både att hålla reda och att få ditt kontorsutrymme eller skrivbord att se lite mer spännande ut.

Beställ snoddmappar online

Snoddmappar är ett effektivt och smidigt sätt att förvara viktiga papper och lösa blad på. Använd dem på arbetsplatsen, i hemmet, eller på resan för nödvändiga dokument som du är rädd om. I kartong eller plast, och i ett brett urval av färger, kan du hitta snygga snoddmappar som passar just ditt behov.

 

 
... Läs mer
Filtrera Rensa