• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Sortera & Förvara Hängmappsförvaring

Hängmappsförvaring

Här på Office Depot hittar du förvaring till hängmappar. Hängmappar är mappar med en väl synlig flik för text, som hängs med öppningen uppåt. Hängmappsförvaring är de lådor eller ställ som hängmappar hängs upp i. De är lätta att använda då du enkelt kan stoppa ner eller ta upp en mapp eller ett individuellt papper. I olika stil och utformning finns de för varierande behov, från eleganta lådor i canvas till praktiska plastställ. Med bra förvaring underlättar du för organisering och arkivering av viktiga papper. Du kan köpa hängmappsförvaring direkt online här hos oss på Office Depot redan idag.

Användningsområden för hängmappsförvaring

Hängmappsförvaring används till att förvara hängmappar på ett enkelt och smidigt sätt. Hängmappar är anpassade för att hänga med öppningen uppåt så att du snabbt kan ta ut innehållet i mappen. De underlättar för sortering och förvaring av dokument, filer och kontrakt. I de lådor och ställ vi erbjuder kan du förvara mellan 8 och 30 mappar. Välj efter ditt behov, då du på så sätt kan ha alla viktiga papper för ett projekt strukturerat på ett och samma ställe. Hängmappsförvaring passar bra vid de tillfällen då du inte vill använda en pärm, till exempel om pappret inte bör häftas eller göras hål i. Förvara lådan eller stället direkt på skrivbordet, i skrivbordslådan eller i arkiveringsrummet. Elegant förvaring kan göra ett kontor stiligare och ge ett professionellt och ordnat intryck, då det även håller undan lösa papper. Ofta används hängmappsförvaring på arbetsplatser för att organisera dokument, men de passar lika bra i hemmet för personliga papper som kontrakt, lån och fakturor. Det finns även låsbar förvaring som passar extra bra för privata eller hemligstämplade filer.

Olika typer av hängmappsförvaring

Den hängmappsförvaring vi erbjuder är både stilren och praktisk. En låda i kartong eller canvas i färger såsom grått, vitt eller svart, ser elegant och professionell ut. Matcha med pärmar eller övriga skrivbordstillbehör för ett extra snyggt kontor. Flera av våra produkter får även plats i större skrivbordslådor. Välj den storlek du behöver då antalet mappar som får plats varierar mellan olika produkter. All förvaring är anpassad till mappar i A4-storlek. Köper du till hängmappar i olika färger blir det ännu lättare att organisera. 

Den mesta förvaringen är ställ och lådor med eller utan lock, men du kan även köpa säkrare lådor som inkluderar lås och är svåra att öppna. En sådan hängmappslåda passar bra om du behöver ha med dig dokument på resan, men inte vill att vem som helst ska ha tillgång till dem.

Beställ hängmappsförvaring online

Hängmappsförvaring är ett utmärkt sätt att hålla reda på viktiga dokument och papper. Med enkel upphängning av hängmappar ger de dig en god översikt och gör det möjligt att snabbt kunna ta fram relevanta dokument och papper. Med snygg utformning i canvas eller kartong kan de dessutom ge ditt kontor eller skrivbord en elegantare känsla. Beroende på vad du behöver, kan du köpa en enklare låda, ett ställ eller en mer avancerad förvaringsbox med säkerhetslås. Du kan beställa din hängmappsförvaring direkt online för snabb och smidig leverans. 

 
... Läs mer
Filtrera Rensa