• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Fika & Pentry Kakor, Godis & Choklad

Kakor, Godis & Choklad

Söta tillbehör för varje kontorsmiljö
Vi vet att det är de små detaljerna som gör skillnad på en arbetsplats. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av kakor, godis och choklad som kan hjälpa till att göra arbetsdagen lite ljusare.

Påskgodis
Under våren när påsken närmar sig fyller vi upp vårt lager med utsökta påskgodisar. De fungerar perfekt som sötsaker vid kaffebryggaren eller som belöning efter en väl genomförd presentation.

Julgodis
När vintern kommer och julen knackar på dörren har vi också ett brett utbud av traditionellt julgodis. Perfekta för att sprida lite extra julkänsla i kontoret.

Chokladprodukter för alla smaker
För chokladälskarna finns det gott om alternativ hos oss. Vi har allt från mörk choklad till mjuk fylld pralin vilket gör oss till den idealiska platsen för alla chokladdesserter du behöver i din verksamhet.

Karameller
Våra karameller är populära val bland personalen och ger både sötma och tuggmotstånd - något som många uppskattar under en lång arbetsdag.

Fruktiga sötsaker
Om du föredrar något friskare så erbjuder vi även fruktiga sötsaker. Dessa produkter ger inte bara sötma utan också en lätt syrlighet, vilket kan vara precis vad man behöver mitt under stressiga perioder. Kakor, godis & choklad - dessa godsaker bidrar till glädjen i er verksamhet!

... Läs mer
Filtrera Rensa