• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Fika & Pentry Duka & Servera Husgeråd

Husgeråd

Funktionella och eleganta husgeråd
Att ha rätt husgeråd på arbetsplatsen är inte bara praktiskt, det kan också bidra till en trivsam atmosfär. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som passar alla typer av företag - från små hemmakontor till stora företagskomplex.

Matlådor och skålar för varje smak
Med våra matlådor och skålar blir lunchpausen både bekväm och miljövänlig. Dessa hjälper er att hålla maten fräsch längre, vilket minskar matsvinnet och sparar pengar.

Kannor, karaffer samt serveringsset
Förutom matförvaring erbjuder vi även stilfulla kannor och karaffer som kompletteras perfekt med våra snygga serveringsset. Perfekta att använda vid möten eller när ni vill göra pausrummet lite extra inbjudande.

Praktiska ugnsformar
Vi vet hur viktigt det är med variation i kosten, därför har vi inkluderat ett urval av ugnsformar i vårt sortiment. Med dessa blir det lättare att laga alltifrån gratänger till bakverk direkt på kontoret. Oavsett om du behöver nytt köksutrustning eller bara vill uppdatera befintligt material hittar du vad du söker hos oss. Vår strävan är alltid att ge dig kvalitet, funktion och design - allt samlat under kategorin husgeråd.

... Läs mer
Filtrera Rensa