• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Pennor & Ritmaterial Fiberpennor

Fiberpennor

Fiberpennor ger ett detaljerat och tydligt tryck och används när du behöver skriva, skissa eller rita med en tunnare linje. Med ett urval av färger att välja på, kan du göra snygga anteckningar och skisser. Ofta används de varierade färgerna inom skolan eller hemmet för kreativa syften, men det är många som tycker om att skriva med fiberpennor även till vardags. Du kan köpa fiberpennor online redan idag hos oss på Office Depot.

Användning av fiberpennor

Fiberpennor används inom en mängd olika områden. Den tunna spetsen är gjord av fiber såsom textil eller akryl, och inkapslad i metall för att skydda den från att brytas. Fibern i spetsen ger en jämn fördelning av bläcket när den används, vilket gör den perfekt när du behöver rita eller skriva detaljerat och undvika kladd. Med färgstarkt bläck kan du skapa definierade kontraster som står ut på pappret.
Inom skola och hem är fiberpennor vanliga för att teckna och rita. I olika färger kan du skapa små, detaljerade teckningar med tunna, fina linjer. Använd fiberpennor för att fylla i en målarbok eller skapa själv. Ofta används de för så kallade ”doodles”, små, detaljerade och snabba skisser. För anteckningar är fiberpennor perfekta. Är du student och skriver mycket, kan olika färger hjälpa dig att hålla reda på viktiga ämnen och ge en snabb översikt över dina anteckningar. I dagböcker och kalendrar används fiberpennor för att snyggt skriva ner händelser. Fiberpennor är väl lämpade för professionella skisser, då de ger tunna, enkla linjer. Med snabbtorkande bläck undviker du att det du skriver eller skissar kladdas ut.

Olika sorters fiberpennor

I vårt sortiment av fiberpennor hittar du ett varierande utbud av färger, storlekar och typer. Välj mellan tunnare pennor, så kallade fineliners, eller med lite tjockare spets för bredare linjer. Skrivbredden definieras på produktsidan och finns i allt från 0,2 mm till 0,8 mm beroende på vilken specifik produkt du söker. Vi erbjuder välkända märken såsom:
Artline
Pilot
Staedtler
Stabilo
Pilot och Artline finns generellt i standardfärger såsom svart, rött, blått och grönt, och är vanligare på arbetsplatser och i professionella sammanhang. Staedtler och Stabilo har det bästa utbudet av färger och passar därför bra vid skisser och teckningar. I storpack kan du välja mellan 10 och 20 färger per pack, med allt från lila och ljusblått till orange och gult. De flesta fiberpennor har numera dry-safe bläck, vilket gör att locket kan lämnas av utan att bläcket direkt torkas ut. Bläcket går även att tvätta bort från de flesta textilier. Söker du ergonomiska pennor för ett behagligare grepp, har vi även detta.

Köp fiberpennor direkt online

Fiberpennor är lika användningsbara både i skolan som på arbetsplatsen och i hemmet. Populära användningsområden för fiberpennor inkluderar allt från att skriva och ta anteckningar med, till att skissa, måla och ”doodla”. Med tunn och fin linje kan du rita detaljerat och sedan färglägga i klara färger. Bra pennor är alltid uppskattade, så köp till dig själv, dina kollegor, studenter eller barn, och hjälp kreativiteten. Vi levererar dina fiberpennor snabbt och smidigt.

 
... Läs mer
Filtrera Rensa