• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Papper & Block Block Kollegieblock

Kollegieblock

En mångsidig produktkategori

Kollegieblock är en grundläggande och oumbärlig del av kontorsmaterial, både på arbetsplatsen och i skolan. Vi erbjuder ett brett utbud av kollegieblock som passar olika användningsområden och preferenser. Vårt sortiment inkluderar linjerade och olinjerade block, spiralkladdar samt återvunna kollegieblock.

Linjerade eller olinjerade – valet är ditt

För de som föredrar ordning och struktur finns våra linjerade kollegieblock, perfekta för att ta anteckningar under möten eller föreläsningar. Om du istället vill ha friheten att rita eller skriva utan begränsningar kan du välja våra olinjerade kollegieblock.

Spiralkladdar för flexibilitet

Spiralkladdarna vi erbjuder kombinerar bekvämligheten hos ett vanligt kollegieblock med den extra flexibiliteten som spiralbindningen ger. Dessa kladdar gör det enkelt att bläddra mellan sidorna samt hålla dem platta när du skriver.

Stöd välgörenhet genom dina inköp

Vi har även ett urval av kollegieblock där en del av intäkterna går till välgörenhetsorganisationer såsom SOS Barnbyar. Genom att köpa dessa produkter bidrar du samtidigt till en god sak och får kvalitetsmaterial för dina anteckningar.

Miljövänliga alternativ

För de som är måna om miljön erbjuder vi återvunna kollegieblock. Dessa block är tillverkade av återvunnet material och hjälper dig att göra ett mer hållbart val när det kommer till kontorsmaterial. Oavsett vilken typ av kollegieblock du söker kan du vara säker på att hitta något som passar dina behov i vårt sortiment. Utforska våra olika kategorier och välj det perfekta blocket för din arbetsplats eller skola.
... Läs mer
Filtrera Rensa

Vanliga frågor

Vilka är de populäraste produkterna inom kategorin Kollegieblock?

De populäraste produkterna inom Kollegieblock just nu är:

Kan jag få mina kollegieblock levererade hem till dörren?

Vi erbjuder leverans till dörren både för våra företagskunder och privatkunder. Normal leveranstid är 1-3 vardagar och paketet levereras till angiven adress. Här kan du läsa mer om våra leveransalternativ.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni för kollegieblock?

- Du kan alltid känna dig trygg i att handla med kort utställda av VISA eller MasterCard hos Office Depot. Vi samarbetar med Bambora som uppfyller marknadens samt våra egna villkor för säkra internetbetalningar genom att erbjuda beprövade och säkra betallösningar för Internet.
- Vid fakturering tillämpar Office Depot 15 dagar netto från fakturadatum.
- Här kan du läsa mer om våra betalningsalternativ.

Kan jag ångra mitt köp av kollegieblock?

Kunden har rätt att inom 14 dagar returnera produkter som Kunden inte önskar behålla(ångerrätt). Ångerrätten omfattar inte specialprodukter(t.ex. produkter som av hälso- och hygienskäl inte kan återlämnas efter bruten förpackning), produkter med särskild hållbarhet(t.ex. livsmedel), kundunika artiklar, profilprodukter eller andra produkter som tillverkats särskilt för Kunden eller har tydlig personlig prägel. Inte heller beställningsvaror markerade med "begränsad returrätt" omfattas av ångerrätten.