Startsida Kontorsmöbler & Inredning
  

Rekommenderade produkter

Möbler och belysning för kontor

Att inreda ett kontor eller arbetsplats kan vara ett stort arbete, speciellt om du börjar från noll. Det finns mängder av möjligheter och valen är många. Du ska köpa in allt från skrivbord och förvaring till stolar, mattor och belysning – och det är bara början på inredningsarbetet. Så ta er tid, sitt ner och utgå från de behov ni har på arbetsplatsen och leta sedan efter kontorsinredning som möter era krav.

Vi på Office Depot har mångårig erfarenhet av möbler och belysning för kontorsmiljöer och har sammanställt ett utbud av det mesta du behöver för snygg och praktisk inredning. Vårt mål är att du ska kunna beställa allt från ett ställe och sedan få allt levererat på en gång. Du som ansvarig för inredningen ska alltså inte behöva jaga runt i olika butiker och på olika webbsidor. Vi vill erbjuda allt på ett ställe.

Ergonomiska stolar och möbler

Det kanske allra viktigaste på ett kontor är att de anställda sitter bra. Det gör arbetet enklare och förhindrar skador och förslitningar. Till att börja med ska du titta på vilka skrivbordsstolar som passar bäst, och det är ofta klokt att välja en variant med goda inställningsmöjligheter. Välj sedan ett skrivbord som passar för att komplettera arbetsstationen.

För ännu bättre ergonomiska lösningar vid skrivbordet finns också små, smarta detaljer som underlättar arbetet. Det kan vara fotstöd, dokumenthållare, monitorstativ och laptopställ – detaljer som är billiga men gör stor skillnad.

Belysning och ljud på kontoret

Belysningen är också något som gör mycket för arbetsmiljön. Du vill ha ett klart allmänljus i lokalen och vid varje kontorsplats ska det finnas skrivbordslampor som går att rikta precis som man vill. Ljuset gör att vi håller oss pigga, men de ska aldrig störa genom att reflekteras i datorskärmen etc. Se vårt utbud av kontorslampor.

Något man ofta glömmer när man inreder kontoret är ljudet, som också är otroligt viktig för arbetsmiljön. Du vill ha detaljer som dämpar ljudet och tar bort det vassa, irriterande ljudet från kollegornas sysslor. Detta gör du enklast med mattor och skärmväggar och genom att inreda områden med stoppade möbler och tyger – ställen där anställda också kan dra sig undan för en lugn stund.

Övrig kontorsinredning

Nu har vi bara nämnt några av de detaljer som är viktiga för inredningen i kontoret – vi har mycket mer än så. Du vill kanske beställa anslagstavlor, förvaring och detaljer som blommor och klockor. Vad du än är ute efter finns det här.

Så fundera över vad du behöver och beställ allt från ett ställe. Det blir inte enklare att inreda ett nytt kontor eller uppdatera befintligt möblemang.

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsmaterial och finns i 53 länder. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv med säkra beställningar på webben med snabba leveranser. Genom våra 47 butiker har vi även rikstäckande personlig service.

X