• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat

Skrivbord

Skrivbord för alla behov och arbetsmiljöer

Höj- och sänkbara skrivbord
Hos oss hittar du höj- och sänkbara skrivbord som passar perfekt för den moderna arbetsplatsen. Dessa skrivbord ger dig möjlighet att variera din arbetsställning under dagen, vilket kan bidra till en bättre ergonomi och ökad komfort.

Svängda skrivbord
Svängda skrivbord är designade med en mjuk böjning i framkanten, vilket gör det lättare att nå alla delar av bordet utan att sträcka sig. Detta kan vara extra fördelaktigt om du arbetar med flera bildskärmar eller har mycket material på ditt bord.

Skrivbord med träben
För dig som uppskattar naturliga material erbjuder vi även ett urval av stilrena skrivbord med träben. Träbenen ger inte bara ett vackert utseende utan också stabilitet och hållbarhet åt ditt nya kontorsmöblemang.

Elskrivbord enmotoriga
Elskrivborden i vårt sortiment drivs av enmotorssystem, vilket innefattar elektriska motorer som smidigt justerar höjdinställningen på ditt bord. Med dessa eldrivna lösningar får du snabbt och bekvämt anpassa din arbetsyta efter dina behov.

Ståbord för laptop
Ståbord för laptops är en utmärkt lösning för dig som vill kunna arbeta stående under delar av arbetsdagen. Dessa bordsmodeller är ofta kompakta och lätta att flytta, vilket gör dem idealiska för flexibla arbetsmiljöer eller hemmakontor.

Oavsett om du söker efter ett höj- och sänkbart skrivbord, svängda skrivbord, skrivbord med träben, enmotoriga elskrivbord eller ståbord för din laptop – hos oss hittar du det perfekta valet som passar dina behov och önskemål. Utforska vårt breda sortiment av kvalitativa skrivbordslösningar idag!
... Läs mer
Filtrera Rensa

Skrivbord för kontoret

På en arbetsplats är skrivbordet den anställdes hem – det är varje persons egen plats och ska därför vara så hemtrevligt som möjligt. Att välja ett snyggt, gärna ljust, skrivbord till kontoret är därför en självklarhet. Fundera på vilken typ av skrivbord som passar bäst i er kontorsmiljö och beställ sedan de skrivbord ni gillar direkt på nätet.

Vi har samlat enkla, prisvärda skrivbord som passar i de flesta miljöer. Med laminerad bordsyta får du ett tåligt skrivbord som håller länge och är lätt att hålla rent och snyggt.

Storlekar och inställningar

Vilken storlek ni ska ha på skrivborden avgörs av kontorets storlek. Ofta är större skrivbord bättre, men å andra sidan vill man inte att kontoret ska bli belamrat av skrivbordsyta. Som i all inredning är det viktigt för trivseln med fria, rena ytor som ger rummet rymd. Så gör en mätning och välj de skrivbord ni får plats med men ändå behåller övrigt utrymme.

Det ska också vara lätt att ställa in höjden på skrivbordet, inte minst för att man ska sitta ergonomiskt riktigt och inte utsätta sig för skaderisk. När ni får skrivborden levererade är det enkelt att ställa in höjden, och det ska göras individuellt för alla anställda.

Höj- och sänkbara skrivbord

Det viktigaste för att sitta rätt är att röra på sig. Du ska helst inte sitta i samma ställning hela dagen och det bästa är om du kan stå vid skrivbordet ibland. Det gör också att vi blir piggare och orkar med hela arbetsdagen.

Många rekommenderar därför att du väljer skrivbord med elstativ som gör att du kan ändra sittställning som du vill och faktiskt stå någon eller ett par timmar om dagen. Det är både nyttigt och bekvämt.