• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Kalendrar & Almanackor Väggkalendrar

Väggkalendrar & Väggalmanacka

När det nya året närmar sig är det hög tid att införskaffa nya väggkalendrar. Den traditionella väggkalendern är lika populär på såväl kontoret som i hemmet, och fungerar utmärkt både dekorativt och för planering. Uppsatt på väggen använder den minimalt med utrymme, och ger dig en snabb översikt över det viktigaste som händer. Välj ett vackert motiv som du gillar, eller en mer klassisk design som får dig att se professionell ut. Börja det nya året på topp och köp din väggkalender online hos oss på Office Depot redan idag.

En väggkalender för varje behov

Med det upptagna liv många av oss lever idag, är en väggkalender det perfekt sättet att hålla ordning. Vårt breda sortiment av väggkalendrar och almanackor gör det möjligt att hitta just något som du tycker om. Tänk igenom vad du vill använda den till. Räcker det med en årsöversikt där du kan ringa in viktiga dagar, eller behöver du ett detaljerat schema för hela familjen? På arbetsplatsen kan almanackan hjälpa dig att bli mer organiserad och markera ut viktiga dagar, samtidigt som det ger ett professionellt och ordnat intryck. I hemmet kan en väggkalender med vackra motiv fungera som dekoration, samtidigt som du kan hålla koll på fotbollsträningar och födelsedagar.

Olika typer av väggkalendrar

Hos oss kan du välja mellan en mängd olika väggkalendrar och almanackor. Designade för olika syften, finns de i flera storlekar, färger och motiv så att du kan hitta något just du vill ha. Ett årsblad ger dig full översikt över hela året med veckodagar, datum, namnsdagar och högtider utmarkerade. Det kan passa perfekt på arbetsplatsen för en snabb veckoöversikt över helgdagar och semestertider. För dig som snabbt vill veta dagens datum passar ett dagblock bra, där datumet visas och du river av varje dag som går.
En väggkalender med månadsöversikt fungerar perfekt för att planera in dina egna aktiviteter, så som semestrar, kalas eller besök, och de finns i både större och mindre format. Är ni en stor familj där mycket händer, så finns den mer detaljerade familjekalendern. Där har varje familjemedlem sin egen kolumn vilket gör det ännu enklare att hålla ordning. Många av väggkalendrarna har dessutom vackra motiv över Sverige, djur och natur, vilket gör det spännande att varje månad vända blad. För dig som är humoristiskt lagd, finns både kalendrar och dagblock att välja mellan. Varför inte liva upp arbetsdagen på kontoret med ett dagligt skämt?

Vårt sortiment innehåller bland annat:

Årsblad
Dagblock
Månadskalender
Familjekalender

Beställ din väggkalender redan idag

Vårt erbjudande av väggkalendrar innehåller något som kan tilltala alla. Vare sig du behöver en kalender till kontoret eller hemmet, kan du hitta en som är anpassad för just dina behov. Få hjälp att hålla ordning på familjen, på jobbmöten eller till och med något så enkelt som vilket dagens datum är. Det nya året kommer snabbare än man tror, och med en väggkalender kan det bli så organiserat som du vill. Beställer du hos oss hanteras din order omgående för att säkerställa en så snabb och smidig leverans som möjligt.

 

 
... Läs mer
Filtrera Rensa