• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Kalendrar & Almanackor

Kalendrar & Almanackor


Håll koll på tiden med stil


För att effektivt kunna planera och organisera dina arbetsuppgifter är det viktigt att ha en tydlig överblick över dagar, veckor och månader. Hos oss hittar du ett brett utbud av kalendrar och almanackor som hjälper dig att hålla ordning på både stora och små händelser i livet.

En lösning för varje behov


Oavsett om du letar efter något kompakt för resan eller något mer robust för kontoret har vi en produkt som passar dina behov. Våra fickkalendrar är perfekta när du är på språng, medan våra bordskalendrar kan ge din arbetsplats en personlig touch samtidigt som de ger dig snabb tillgång till viktig information. För dem med mycket plats erbjuder vi väggkalendrar, vilka gör det lättare än någonsin att se vad som kommer härnäst.

Skolkalendrar för studenter


Vi vet hur hektiskt skollivet kan vara. Därför har vi speciella skolkalendrar designade just för elever och studenter - oavsett om det gäller gymnasiet eller universitetet. De inkluderar alla nödvändiga funktioner såsom terminsplanering, prov-och uppsatsscheman samt fritidsaktiviteter.

Systematisera ditt schema


Vår serie av systemkalendrar hjälper till att förenkla även de mest komplexa scheman genom smarta layouter och funktioner anpassade efter professionell användning inom olika branscher.

Slutligen vill vi bara säga att oavsett vad du söker i form av kalender eller almanacka finns chansen stor hos oss – allt från traditionella pappersvarianter till moderna digitala versioner.

 

... Läs mer