• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Kalendrar & Almanackor Bordskalendrar

Bordskalendrar

Bordskalendrar förvaras på skrivbordet och är perfekta för att snabbt få en översikt över månadens datum eller för att skriva ner en viktig händelse om du till exempel sitter i telefon. De fungerar lika bra på hemmets kontor som på skrivbordet på arbetsplatsen. Liggande eller stående, kan du välja mellan årsöversikt, månadsöversikt eller veckoformat. Du kan köpa den bordskalender som passar dig direkt online hos oss på Office Depot redan idag.

Användningsområden för bordskalendrar

I vårt sortiment finns bordskalendrar för alla ändamål. De är lika populära att använda i hemmet som på arbetsplatsen, då de är lättillgängliga och överskådliga. I hemmet används den bäst vid köksbordet eller hemmakontoret. Genom att alltid ha den framme, kan du enkelt få en översikt över de kommande veckorna och hur dagarna faller. Ringa in viktiga datum, skriv ner födelsedagar eller trevliga besök. På arbetsplatsens skrivbord har du den lätt tillhands om du sitter vid datorn eller telefonen och snabbt måste skriva ner något. Även röda dagar, helgdagar och namnsdagar är markerade. Bordskalendern hjälper dig att komma ihåg saker samt att bli mer organiserad, och den kan ge ett professionellt intryck.

Olika sorters bordskalendrar

Vi erbjuder olika varianter av bordskalendrar så att du kan hitta den som passar dina behov bäst. Alla är små och smidiga, och vårt sortiment kan delas in i följande typer:

  • Avlånga bordskalendrar med månads- eller årsöversikt

  • Almanackor i rektangulärt format

  • Musmattor och skrivunderlägg med kalender

Avlånga bordskalendrar används liggande på skrivbordet. Med enkel månadsöversikt som visar röda dagar och namnsdagar samt utrymme för egna anteckningar, kan du enkelt skriva ner det viktigaste. Förvara den vid sidan av skrivbordet och du har den alltid tillhands. Detta format finns även som årsöversikt.

Almanackor i rektangulärt format finns i både månads- och veckoöversikt, och du kan till och med välja mellan en eller två veckor. Den kan användas liggande på skrivbordet, eller så kan du köpa till ett kalenderställ så att den blir stående. Stående får du en bättre översikt och det blir lätt att vända blad, men det kan vara svårare att snabbt anteckna något. De flesta har mer utrymme för anteckningar än en avlång bordskalender, men det finns även de som bara visar datum och namnsdagar.

Musmattor och skrivunderlägg med kalender har mer specifika användningsområden. Vill du bara ha en snabbt månads- och datumöversikt är dessa perfekta då de alltid finns tillhands. Välj en lite annorlunda musmatta för att liva upp skrivbordet, eller ett elegantare skrivunderlägg som får dig att se professionell ut.

Beställ din bordskalender hos oss idag

Bordskalendrar är användbara och populära på många arbetsplatser och i hem. Med ett litet och smidigt format som gör dem lämpliga att alltid ha framme, är de perfekta för en enkel översikt eller för att snabbt teckna ner något. I vårt sortiment finns olika varianter som passar de flesta behov, vare sig du vill anteckna mycket, lite, ofta eller sällan. Oavsett vad, kan en bordskalender hjälpa dig att hålla reda på händelser och datum. Beställer du redan idag, hanteras din order direkt för snabb och smidig leverans.


... Läs mer
Filtrera Rensa