• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat

Te

En värld av smaker och aromer
Te är en delikat dryck som bjuder på en värld av smaker och aromer. Hos oss hittar du ett noggrant utvalt sortiment för att tillgodose alla teälskares behov, från den traditionella koppen svart te till det mer exotiska gröna teet.

Svart te - klassisk och tidlös
Svart te har länge varit ett populärt val bland tedrickare över hela världen. Med dess djupa, robusta smak kan man aldrig gå fel med en kopp svart te, oavsett om det är vid frukostbordet eller under eftermiddagsfikat.

Grönt te - exotiskt och uppfriskande
Grönt te erbjuder inte bara en uppfriskande dryck utan också något annorlunda jämfört med de mer traditionella alternativen. Dess unika smakprofil gör det till ett perfekt val för dem som söker nya smakupplevelser.

Örtte - för kropp och själ
För dig som söker efter något lite extra i din tekopp erbjuder vi även örtte. Dessa sorter kombinerar njutningen av goda smaker med välgörande egenskaper från olika örter.

Ekologiskt te - hållbart val
Vi tror starkt på hållbarhet och därför har vi ekologiska alternativ inom vårt tesortiment. Njut av din favoritdryck samtidigt som du bidrar till vår planets hälsa.

Praktiska lösningar med påste
För de dagar då tiden är knapp finns alltid valet att använda våra bekväma tepåsar. Snabbt, lättanvänt men fortfarande fullpackade med fantastiska aromer.

... Läs mer
Filtrera Rensa