• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Kvalitetsprodukter
Sök
Sök
Mina sidor
Mina sidor
Företag | Privat
Startsida Personligt skydd Handskar

Engångshandskar

Att skydda händerna på arbetsplatsen är en viktig del av den personliga säkerheten. Handskar erbjuder inte bara skydd utan kan även bidra till ökad precision och komfort under arbetets gång. Vi förstår att olika arbetsuppgifter kräver olika typer av handskar, och därför har vi ett brett sortiment som täcker många behov.

Olika användningsområden för handskar

Beroende på verksamhetens natur finns det handskealternativ anpassade för specifika uppgifter. För de som hanterar dokument eller utför finmekaniska arbeten, kan tunnare modeller ge bättre fingertoppskänsla samtidigt som de ger ett visst skydd. Å andra sidan krävs tjockare och mer robusta handskar i miljöer där risken för skär- eller stötskador är högre.

Materialval för handskar

Vi strävar efter att erbjuda handskealternativ som balanserar funktion med användarkomfort. Då materialvalet är avgörande, ser vi till att inkludera varianter som passar olika yrkesgrupper och preferenser.

Att välja rätt storlek och passform

En korrekt storlek på handskarna är essentiellt för både komfort och funktionalitet. En välpassande handske ger bästa möjliga rörelsefrihet samt minimerar risken för trötthet i händerna vid längre perioders användning. Vår ambition är alltid att göra det enklare för dig att hitta rätt typ av handskar oavsett vilket jobb du ska utföra. Med vårt urval vill vi se till att dina händer får det skydd de förtjänar så att du kan fokusera på ditt arbete med fullt förtroende.
... Läs mer
Filtrera Rensa