Låt oss hjälpa er med smarta utskriftslösningar

Office Depot är en märkesoberoende leverantör som erbjuder den bästa lösningen kring utskriftshantering. Vi erbjuder allt från den lilla A4-maskinen för det mindre kontoret, till den största A3-maskinen med efterbehandling och säkra utskrifter för det stora kontoret.

Att ha kontroll över kostnaderna som är kopplade till utrustningen kan vara en tuff utmaning, för att inte tala om dess miljöpåverkan och påverkan på företagets resultat.

Det är därför Office Depot vill erbjuda en märkesoberoende, flexibel utskriftslösning där företagets behov styr. Vi garanterar större flexibilitet, lägre kostnader och bättre kontroll.

Vi erbjuder skrivarservice till alla märken. Det gäller både skrivare, kopiatorer och faxar.

Normalservice

Normalservice bokas när fel eller driftstopp har uppstått. Vi debiterar inställelsekostnad som inkluderar en timmes arbete, därefter debiteras en timkostnad. Kostnad för reservdelar tillkommer. Normal inställelsetid är nästkommande vardag.
Pris 950 kr/timme exkl moms.

Akutservice

Akutservice är detsamma som normalservice med skillnaden att inställelsetiden är maximalt 4 timmar.
Fast kostnad 950 kr + 950 kr/timme exkl moms.

Förebyggande service

Förläng livslängden på maskinerna och undvik oönskade driftsstopp med en förebyggande service. Vid förebyggande service ger vi er även ett underlag på eventuella åtgärder som maskinparken är i behov av.
Pris 220 kr/maskin exkl moms.

Rengöringsservice

Rengöringsservice utförs efter en analys. Med denna tjänst rengörs skrivarna grundligt.
Pris 220 kr/maskin exkl moms.

Beställ service på www.officedepot.se eller ring 010-130 63 31.
Service utförs vardagar mellan 08.00 och 17.00

Automatisk tonerbeställning
- Nytt sätt att beställa skrivartillbehör som kommer spara tid och pengar.

Slipp allt krångel vid beställning av skrivartillbehör! Använd istället Office Depot Supplies Manager för att hålla koll på förbrukningsnivåer och få ett förslag från Office Depot automatiskt när det är dags att beställa. Med en enkel mjukvara som installeras på nätverket skickas larm när förbrukningsartiklarna till skrivare, kopiatorer och faxar är låga. Ni bestämmer själva vid vilken nivå beställningen skall skickas. Vi tar emot beställningen och ser till att förbrukningsmaterialet till skrivarna levereras tillsammans med övriga kontorsvaror.

Förutom en problemfri tillbehörshantering får ni även en rad smarta funktioner som hjälper er att minska kostnaderna och förlänga livslängden på era maskiner.

Print In A Box - enkelt, smart, säkert och effektivt!

Fler och fler företag efterfrågar en enkel, säker och effektiv lösning för dokumenthantering. Print In A Box uppfyller alla de önskemålen plus ett par till – hållbarhet både när det gäller miljö och ekonomi. Med Print In A Box betalar du en fast månadsavgift under avtalsperioden. Pris från 499 kr/månad exkl moms.

Allt detta ingår:

 • Transport
 • Montering och placering på plats
 • Testutskrift och inkoppling i nätverk
 • Automatisk tonerleverans
 • Serviceavtal inklusive toner
 • Övervakning av produkten för att säkerställa information från enheten
 • Support
 • Klimatkompensering

Driftsättning

I priset ingår: Transport, montering, placering på rätt plats, gröna knappen, inkoppling i nätverk. Ett enklare driftsättningsdokument skall fyllas i vid avtalsskrivning. Vid ytterligare hjälp vid installation ska ett driftsättningsdokument fyllas i och bifogas de underskrivna avtalen. Priset för extra hjälp vid driftsättning är 950kr/timme (ex moms) och bokas i samband vid avtalsskrivningen.

Finansiering

Office Depot samarbetar med Release Finans på finansieringslösningar. Innan avtalet/affären godkänns ska företaget kreditgodkännas av Release Finans. Månadskostnaden debiteras i förskott och kvartalsvis av Release Finans. Release Finans kräver att utrustningen är försäkrad och erbjuder därför en försäkring som är optimerad för denna utrustning: En låg självrisk - 1 000 kr, Ingen åldersavskrivning - motsvarande lika bra utrustning eller bättre -än den som skadats eller förlorats, ett maskinskadeskydd – i praktiken en förlängd garanti som träder in efter ordinarie tillverkargaranti gått ut. Med Release försäkring är handlägg-ningstiden alltid garanterat kortare än leveranstiden av ett ersättningsobjekt. Detta då vi vet att utrustningen är viktig för din verksamhet. Ingen avi- eller uppläggningskostnad tillkommer.

Fördelar med hyra

 • Hyran är 100% avdragsgill
 • Flexibelt – uppgradera eller utöka enkelt under avtalstiden
 • Förbättrar företagets cashflow/likviditet
 • Enkelt att budgetera
 • Kontraktstiden kan spegla livslängden på ett optimalt sätt

Kundanpassade printlösningar

Office Depot PrintCare och Optimizer ger en ökad kontroll och ett oberoende vad gäller utskriftshantering. Office Depot PrintCare är en tjänst som hjälper er att utifrån en leverantörsoberoende analys ta fram optimeringsplaner baserat på befintlig printmiljö. Betydligt smartare och billigare än att byta ut all utrustning.

Med Office Depot PrintCare får ni

 • Oberoende analys av er printmiljö ”Baseline”
 • Rådgivning med ”open book” data och Best Practice-simuleringar över optimeringsalternativen
 • Utformningar av print- och leverantörsplaner, affärsmodeller och SLA för att möta kraven på funktion, säkerhet och kostnad
 • Löpande uppföljning mot uppsatta besparingsmål
 • Multibrandfunktion med SPOC
 • Avtalsreglerad besparing

Office Depot Optimizer är en ”molntjänst” som snabbt ger en bild över hur er skrivarpark kan optimeras. Vi hjälper er att analysera resutatet för att fatta beslut om hur printmiljön bäst kan se ut hos er inför nästkommande period.

Office Depot Optimizer ser till att

 • Ni kan vara helt oberoende av varumärke men ändå ha en total kostnadskontroll
 • Printmiljön är ekonomiskt optimerad över tid
 • Printmiljön har önskad utnyttjandegrad
 • Ni har korrekt beslutsunderlag för nyinvesteringar
 • Ni har kontroll på kostnader inom bolaget
 • Ni i realtid kan följa belastningen på miljön och därmed säkerställa att miljömålen nås

Office Depot Optimizer kan göra simuleringar som beskriver hur utnyttjandegrader och kostnader förändras vid föreslagna åtgärder.

Printtjänster

Hos de flesta företag, förvaltningar, organisationer och föreningar skrivs det dagligen ut massor av dokument som ska skickas med post. Det kan handla om fakturor, avier, orderbekräftelser, inköpsordrar, vanliga brev, meddelanden eller kanske någon kampanj.

Vi kan på ett säkert, tryggt och enkelt sätt hjälpa dig med hanteringen. Med tjänsten sparar ni så mycket som upp till 70 procent av kostnaderna för dokumenthantering och utskick!

Addoro är en webbaserad tjänst som gör att ni förenklar konstruktionen, hanteringen och leveransen av utgående dokument. Ni kan eliminera manuell hantering, spara kostnader minska komplexiteten och förbättra er kundkommunikation.

Systemet innehåller flera olika sätt att leverera dokumenteten på. Klart och färdigt att börja användas. Allt från traditionell print och post till något av e-formaten e-faktura eller pdf. Samtliga leveranssätt använder alltid en och samma layout - den som du själv utformat.

E-postadress
Telefonnummer

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsmaterial och finns i 53 länder. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv med säkra beställningar på webben med snabba leveranser. Genom våra 47 butiker har vi även rikstäckande personlig service.

X