Installerat & Klart

Allt till fast pris!

Vi erbjuder ett brett sortiment från marknadens starkaste varumärken inom displayprodukter. Det gör att våra lösningar alltid innehåller de bästa produkterna för ert behov.

För mindre mötesrum med ett fåtal deltagare är det tillräckligt med en mindre projektor och projektionsduk eller en bildskärm, medan en välfylld hörsal ställer högre krav på tekniken. Därför är det viktigt att anpassa lösningarna efter den miljö de ska fungera i, både ekonomiskt och funktionellt.

Vi erbjuder givetvis även tillbehör till projektorerna, så som lampor, dukar, stativ och kablage.Detta hjälper vi till med


Projektering

Planerar ni att leverera en smart och effektiv lösning till konferensrum, klassrum eller hörsalar? Ett väl genomfört förarbete spar både tid och pengar och är en förutsättning för ett bra slut resultat. Vi hjälper gärna till med allt förarbete hos er.


Produkter

Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi ett komplett sortiment av utrustning till konferensrummet. Vi tar fram förslag på toppmoderna lättanvända lösningar.


Installation

Våra installatörer har all kompetens som krävs för installation och driftsättning av alla projektetskomponenter. Vi ansvarar för hela processen – allt från projektledning och installation till utbildning och service.


Kvalitetssäkring

Ni godkänner alltid våra installationer genom att skriva under vårt kvalitetsdokument!


Service/support

Vi erbjuder en komplett serviceorganisation till ditt konferensrum. Det innebär en trygghet för er att få pålitlig, lättillgänglig och kund-anpassad service och support.Våra lösningar


Projektorlösningar

Installationsproffsen erbjuder ett brett sortiment från marknadens starkaste varumärken inom displayprodukter. Det gör att våra lösningar alltid innehåller de bästa produkterna för er kunds behov. För mindre mötesrum med ett fåtal deltagare är det tillräckligt med en mindre projektor och projektionsduk, medan en välfylld hörsal ställer högre krav på tekniken. Därför är det viktigt att anpassa lösningarna efter den miljö de ska fungera i, både ekonomiskt och funktionellt. Vi erbjuder givetvis även tillbehör till projektorerna, så som lampor, dukar, stativ och kablage.


Ljudlösningar och dukar

Vi projekterar och installerar kompletta ljudlösningar till hörsalar, konferensrum, utbildningssalar, receptioner, lounger osv. Vi erbjuder också ett brett sortiment av projektionsdukar – manuella och elektriska i en mängd storlekar, format och modeller.


Interaktiva lösningar

Med interaktiva skrivtavlor, exempelvis smartboard, blir möten, utbildningar och presentationer mer pedagogiska och effektiva. Bilder och anteckningar från mötet kan sparas ner och skrivas ut eller skickas direkt till mötesdeltagarna. Idag finns det olika typer av interaktiva hjälpmedel som för in en ny dimension i mötet. Exempel på detta är objektkameror, som gör det möjligt att titta på dokument och föremål “live” via en projektor, skärm eller videokonferens. Ett annat exempel är mentometersystem, som ger möjlighet att ställa frågor eller utföra prov direkt under pågående möte eller föreläsning och få en omedelbar respons. Det kommer hela tiden nya produkter inom detta område så kontakta oss gärna för att få inspiration och vägledning.


Lösningar för telefon- och videokonferens

Installationsproffsen erbjuder installation av utrustning för distansmöten med kvalitetsprodukter från bl a Konftel och Polycom. Utnyttja tiden bättre. Spara in på resekostnader och värna om miljön. Fördelarna är många med videokonferens! Vi är specialister på videokonferenssystem och kan tillsammans med våra partners sätta upp en komplett infrastruktur för videokonferenssystemet.


Styrsystem för konferensrum

Med dagens moderna teknik finns inga begränsningar. Vi erbjuder enkla och användarvänliga styrningar av konferenstekniken. Användarvänliga lösningar för effektiv styrning av konferenslokaler och presentationer. Styrsystem används bland annat i konferensrum och hörsalar för att styra tekniska installationer på ett smidigt sätt. Via touch- eller knappaneler styrs projektorer, dukar, ljud, ljus, mörkläggning och annan AV-utrustning. Andra möjligheter är att styra exempelvis Powerpoint-presentationer, eller att starta all utrustning med ett enda kommando. Vi har egna certifierade programmerare som gärna hjälper till att konfigurera systemet helt enligt kundens önskemål. Det är viktigt att det ser rent och snyggt ut i konferensrummen. Stilrena och användarvänliga uttagslösningar hjälper er att hålla ordning och reda. Vi erbjuder kompletta uttagslösningar från marknadens ledande tillverkare. Med vår långa erfarenhet av bild- och signalhantering erbjuder vi en optimal uttagslösning för varje projekt.


Informationslösningar

Skapa tydlighet med snabba och effektiva budskap. Vi erbjuder enkla och användarvänliga lösningar för t ex receptioner, konferensanläggningar och offentlig miljö. Vi hjälper till med allt från projektering och val av produkter till montering och lösningar för produktion och distribution av innhehåll.


Mötesbokning

Undvik dubbelbokningar av mötesrummen. Installera skärmar utanför rummen och koppla ihop med ett enkelt och smidigt bokningssystem. Exempelvis Evoko, en skärm som kopplas mot Outlook och talar om att rummet är bokat, av vem och hur länge. Panelen ger information om hur rummet är utrustat och du kan även enkelt felanmäla produkter från denna panel. Paketerat med ett serviceavtal för tekniken har ni en komplett lösning för service och support


Inredning & konferensmöbler

Integrera tekniken i snygga och praktiska inredningslösningar. Vi har lång erfarenhet av att hitta bästa möjliga lösning för varje unikt mötesrum eller utbildningssal. Några exempel på produkter är whiteboard-, glasskrivtavlor och konferensmöbler. Vi projekterar och levererar optimala lösningar för bland annat mötesrum, konferensrum, hörsalar och receptioner. Våra duktiga installatörer ser till att teknik harmonierar med människan i centrum.Finansiering

Office Depot samarbetar med Release Finans på finansieringslösningar. Innan avtalet/affären godkänns ska företaget kreditgodkännas av Release Finans. Månadskostnaden debiteras i förskott och kvartalsvis av Release Finans. Release Finans kräver att utrustningen är försäkrad och erbjuder därför en försäkring som är optimerad för denna utrustning: En låg självrisk - 1 000 kr, Ingen åldersavskrivning - motsvarande lika bra utrustning eller bättre - än den som skadats eller förlorats, ett maskinskadeskydd – i praktiken en förlängd garanti som träder in efter ordinarie tillverkargaranti gått ut. Med Release försäkring är handläggningstiden alltid garanterat kortare än leveranstiden av ett ersättningsobjekt. Detta då vi vet att utrustningen är viktig för din verksamhet. Ingen avi- eller uppläggningskostnad tillkommer.

Fördelar med hyra

  • Hyran är 100% avdragsgill
  • Flexibilitet – enkelt att uppgradera eller utöka under avtalstiden
  • Förbättrar företagets cashflow/likviditet
  • Enkel att budgetera
  • Kontraktstiden kan spegla livslängden på ett optimalt sätt


Förutsättningar för installationen

Takhöjden får ej överstiga 3,5m, och att undertak finns. Att hållbarhet i vägg/tak finnes. Att rum/rummen finns tillgängliga vid bokat tillfälle. Eventuell el och kanalisation debiteras efter utförd installation. Monteringsmaterial tillkommer.

E-postadress
Telefonnummer

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsmaterial och finns i 53 länder. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv med säkra beställningar på webben med snabba leveranser. Genom våra 47 butiker har vi även rikstäckande personlig service.

X