Kaffemaskiner och allt därtill

Vi erbjuder en komplett och bekymmersfri lösning med det som behövs för en god fikapaus! Med allt från kaffe till stora kaffemaskiner inklusive service och finansiering är vi den totalleverantören som tar ansvar för att allt finns på plats och fungerar när det är dags för fika! Vi hjälper er från start med professionella råd inför val av maskin och finansiering. Vårt sortiment av kaffemaskiner är lätta att underhålla och vid installationen ställer vi in maskinen efter just ert val av kaffe så att smakupplevelsen blir den allra bästa!

Vad kostar kaffet?

Många företag upplever att det är svårt att få kontroll över vad den totala kaffekonsumtionen egentligen kostar.

Vi erbjuder en finansierad lösning på 3-5 år till ett fast pris. Ni väljer själva om kaffet ska ingå eller om ni vill köpa kaffe och förbrukning tillsammans med övrigt kontorsmaterial. Det ger dig er en total kontroll på vad fikat kostar och med samlade inköp av både kaffe och övrig förbrukning till arbetsplatsen kan ni rationalisera inköpen och spara både tid och pengar.

Med våra maskiner ingår dessutom ett fullserviceavtal där alla reservdelar, resor och arbete ingår. Alltså tillkommer inga oförutsedda kostnader under avtalstiden!

Kaffe för alla smaker och rättvisemärkt såklart!

Självklart har vi också ett brett sortiment av kaffe och goda tillbehör så att ni kan köpa allt hos oss oavsett vilket märke, rostning eller smak som önskas.

Välj gärna ett rättvisemärkt kaffe som garanterar småbrukare i utvecklingsländer ett rättvist pris för sitt kaffe. Dessutom är kaffet ekologiskt. Detta säkerställer en miljömässig odling, skydd av den biologiska mångfalden och skydd av det lokala ekosystemet. Då används inga kemiska gödningsmedel eller begagnade syntetiska bekämpningsmedel.


Finansiering

Att hyra kaffemaskinen ger många fördelar

Allt fler företag inser vikten av en stark likviditet. Vill ni slippa binda kapital och anstränga företagets likviditet? Då kan det vara bra att finansiera utrustning externt istället för med företagets likvida medel. Hyra är en finansieringsform som lämpar sig väl för utrustning där den tekniska utvecklingen går snabbt eller där det är vanligt med uppgraderingar och tillägg. Hyra är i dag den vanligaste finansieringsformen då företag inte vill använda sin likviditet för att finansiera investeringar.

Office Depot samarbetar med Release Finans vid hyra av utrustning som t ex kaffemaskiner. Lägsta belopp att finansiera är 5 000 kr. Hyrestiden är 12-60 månader. Alla kunder kreditprövas av Release Finans.

Under avtalstiden

 • kan utrustningen enkelt uppgraderas eller utökas
 • kan utrustningen bytas ut

Efter avtalstiden kan ni

 • återlämna utrustningen
 • köpa utrustningen till marknadsvärde
 • förlänga avtalet

Fördelar med hyra

 • hyran är 100% avdragsgill
 • flexibelt – enkelt att uppgradera eller utöka under avtalstiden
 • förbättrar företagets cashflow/likviditet
 • enkelt att budgetera kostnaden
 • kontraktstiden kan spegla livslängden på ett optimalt sätt

Försäkring

När olyckan är framme upptäcker många att företagsförsäkringen täcker liten del av skadan eller inte alls. Om den gör det, är självrisken ofta onödigt hög och handläggningstiden kan ta veckor eller månader,vilket är olyckligt när man behöver en fungerande maskin snabbt!


Vi tecknar alltid en försäkring optimerad för din maskin.

 • Låg självrisk - för närvarande 1 000 kr.
 • Ingen åldersavskrivning - motsvarande maskin eller bättre - än den som skadats eller förlorats.
 • Ett maskinskadeskydd – i praktiken en förlängd garanti som träder in efter ordinarie tillverkargaranti gått ut.
 • Med Release Finans försäkring är handläggningstiden alltid garanterat kortare än leveranstiden av en ersättningsmaskin.
E-postadress
Telefonnummer

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsmaterial och finns i 53 länder. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv med säkra beställningar på webben med snabba leveranser. Genom våra 47 butiker har vi även rikstäckande personlig service.

X